School was zwaar klote... me geschiedneis zwaar verknalt terwijl ik daar al onvoldoende voor sta...

Van schrik keek je op. Je was weer alleen. Alleen. Helemaal alleen. Totaal alleen. De kou omarmde je. Verdriet sloot je in. Je was alleen, helemaal alleen. Je greep naar de ketting om je hals. Zij had de ander helft. Zoals zij de andere helft van jou was. Ik wil je terug.. fluisterde je. Je kroop ineen, en liet de tranen stromen. Lang. Heel lang. Je kon de slaap niet vatten. Je hoofd kon geen rust krijgen, omdat je maar aan een persoon kon denken. De laatste keer dat je herinnerde dat je wakker was, was toen je de eerste stralen van de zon door je raam zag vallen.

Bill[pov] Tom…? Vroeg je voorzichtig. Het was al 2 uur, hij moest lang hebben geslapen. Maar hij had grote wallen onder zijn ogen. Levenloos stapte hij uit bed, als een machine doet hij zijn kleren aan. Tom…? Vraag je voorzichtig. Hij kijkt je aan. Zijn blik laat je adem stokken. Niets. Niets is in zijn ogen te zien. De sprankelignen die hij vroeger had zijn verdwenen. Weg. Zijn ogen waren dood. Koud. Hij loopt naar beneden, langzaam volg je hem. Als je beneden bent werpt Simone je een bezorgde blik toe. Je knikt. Dit was Tom gewoon niet meer.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (37)

  • Roxxy

    volgende ..please? :o

    1 decennium geleden
  • Boyiloveyou

    Heey, normaal zet ik altijd een reactie,maar nu heb ik het pas gedaan bij de laatste,omda er al zoveel waare...Ma u Quizn zijn Keigoe,Zo Speciaal en origineel!!

    Ooh en About deze: Daz kei erg,Tommie(H) Jarig & ze kan ni op zn Feesje kome:(...

    Xx

    1 decennium geleden
  • EstherxTOM

    VERDERRRR :D

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    snel verdeeeeeer

    1 decennium geleden
  • Sims3

    ik wil nu volgende aub
    xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen