HALLELUJA PRAISE THE LORD AND DANCE WITH THE ANGELS! IK HEB MIJN INTERNET TERUG!!

Die ^%#$*^@&#$^ broer van mij :@:@:@:@:@ zoooo fucking haat aan hem...

Nou, hier komt dus nummer 103 =D

HET KAN ME GEEN FOK SCHELEN! Gilde je. Je hijgde zwaar om zeker te weten dat je niet nogmaals zo naar Aiere zou uitvallen. Ik wil naar huis. Tom is vandaag jarig! Je keek haar hulpeloos aan. Ik zal doen wat ik kan… zei ze zacht. Ze trok haar vleugels uit en vloog weg. Vermoeid ging je zitten, en legde je hoofd in je handen. Tranen verspreiden zich over je wangen.

Het duurde niet lang voordat ze terug kwam. Ik heb geregeld… zei ze glimlachend. Dat elke keer als je een stadia hebt afgerond. Je hem één keer mag bezoeken. Je rende naar haar toe en sloeg je armen om haar heen. Je bent geweldig! Riep je blij. Ze glimlachte en knuffelde terug. Ga nu… ik hoop dat het bij de andere onderdelen ook zo goed zal gaan! Knipoogde ze. Ik ben je dankbaar voor wat je me geleerd hebt… zei je glimlachend. Ze knikte. Je sloeg je vleugels naar binnen, en zag Aiere nog net zwaaien voordat de flits kwam.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (45)

  • barbara

    xD die pootjes jou komentaar bij je filmpjes,foto's en gifjes (als ik het goed heb onthouden) zijn mega melig

    1 decennium geleden
  • Tiffish

    pootjes !? XD whaahahahaa echt tè melig gewoon x')

    1 decennium geleden
  • Boyiloveyou

    GEWELDIG,ZOals altijd:D
    Xx

    1 decennium geleden
  • XLoveTomTHX

    supeeeer!!!:D
    snel verder!!

    xxx

    1 decennium geleden
  • GeorgFreakx3


    Het is nog maar twee dagen geleden, al lijkt het al een eeuwigheid geleden. Zonder Lilly worden de uren dagen. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ze er niet meer is. Dat, ... Dat ze dood is.

    Het is nog maar twee dagen geleden dat ze Lilly, mijn beste vriendin, dood hebben gevonden op haar kamer. Zelfmoord zeiden ze. Waarom zou zij zoiets doen? Waarom bleef ze niet gewoon bij mij?


    Wil je hem maken? :]

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen