Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory}  2 Melanie

Na een weekje veel gelach en gekloot heb ik mijn vrienden voor het eerst in mijn huis gelaten. Ze hadden met grote ogen om zich heen gekeken en toen gelachen. Ik pak mijn tas in en zucht even treurig.

Ik krijg verschillende kledingstukken aangereikt en stop ze in de tas. “Ik wil niet weg” zeur ik en Liam lacht. “We beloven langs te komen. Tenzij Noah ’s auto er mee op houd dan ben ik bang dat we niet langs kunnen komen of me moeten lopen” “Goed idee. Ik laat jullie lopen” grijns ik gemeen en gil als ze met zevenen op me springen. “Ik haat jullie….ga van me af!” gil ik en Lisa lacht. “Dat zou je willen schatje. Wij blijven lekker liggen tot je zegt dat je van ons houd” “Okey okey ik hou van jullie” geef ik toe en zucht opgelucht als ze van me af gaan.

Met een grinnik kijk ik naar ze en bijt op m’n lip “ik ga jullie missen” fluister ik en krijg meteen een groepsknuffel. Ik sluit m’n ogen en glimlach even. “Wij gaan jou ook missen. Het zal stil worden in de buurt.” Ik grinnik zacht en duw ze van me af. “Dat was wel weer genoeg geknuffeld voor vandaag” Ik krijg van allerlei kanten protesterende geluiden en gil voor ik de trap af ren met een horde lachende vrienden achter me aan. “Jongens ik ben nog niet klaar met inpakken en we gaan zo,” gil ik maar ze luisteren niet en blijven achter me aan rennen. Snel ren ik een paar kamers door, ren ene trap af en kom uiteindelijk bij het ondergrondse zwembad waar ik voor stop. De mensen achter me stoppen echter niet en trekken me zo mee het zwembad in. “Jongens” zeur ik en hoor gelach van elke kanten. Met een grinnik dus ik mensen onder en grijns tevreden voor ik uit het water klim.

Reageer (1)

  • GetHimAPony

    JAAAH!
    SWIM PARTYYYYY XDD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen