Kennen jullie dat liedje van The Animaniacs; Nations Of The World? http://nl.youtube.com/watch?v=IDtdQ8bTvRc ik ken daar de eerste 2 coupletten uit mn hoofd hoe levenloos X')

Je ademde diep in, en maakt je klaar om terug te gaan. Na al die jaren… Ik wil, voor je gaat, nog even benadrukken hoe dankbaar we zijn… Je knikte. En ik hoef je niet te vertellen dat je niet met je krachten te koop moet lopen… Je knikte nogmaals. Hij deed een stap achteruit, en je keek nog een laatste keer naar de Stem, of eigenlijk de grote kap die hij over zijn hoofd had getrokken. Je ademde diep in, en liet de flits je meevoeren, terug, naar huis.

Je opende je ogen, je stond in Loitsche, bij het huis van Bill en tom. Van jou en Tom. Van jou. Niemand was thuis. Je liep de tuin uit, en liep zomaar een beetje verloren over straat. Ineen viel je oog op het bushokje. Alles met liefdesverklaringen voor Tom en Bill. Shit. Hoe lang was je wel niet weggeweest? Je liep naar de dichtstbijzijnde supermarkt, en liep naar de tijdschriften. Al snel vond je een boekje met de concert data’s van TH. Morgen eentje in Belgrado… Je keek of niemand op je letten, en flitste jezelf naar (guess what?) Belgrado. Voor de concertzaal lagen al allemaal meisjes. Snel ging je vooraan zitten. Ze wilde protesteren, maar je liet ze hun mond houden. Je wist dat je je krachten niet mocht gebruiken, maar nu had je echt geen energie om ze te gaan overhalen-niet dat ze je hier nog zouden laten zitten. Zuchtend liet je je neerzakken op de grond. Je ogen begonnen dich te vallen. Met je laatste krachten wist je een klein, onzichtbaar, vuurtje om je heen te laten verschijnen, zodat je het niet koud kreeg in de nacht.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (32)

  • Mups

    (A)

    1 decennium geleden
  • Evangel


    xD

    1 decennium geleden
  • elisabed

    waah stoer!!
    Hij herkent haar niet!
    Maar ja zijn leven is door gegeaan!
    MEERMEER!

    1 decennium geleden
  • Mups

    *-.-*

    h a . . . . . . . . . . . . . . . . . h a . . . . . . . . . . . . . . . . . h a . . . . . . . . . . . . . . . . .

    1 decennium geleden
  • Evangel


    xD ('kzéíhettoch? geniale GEK)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen