Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory}  3 Melanie

Eindelijk zijn we er. Ik heb met vele tranen afscheid genomen van mijn vrienden tot m’n ouders me de auto in sleurde en snauwden dat ik niet zo met ze om moest gaan aangezien ze maar arme sloebers waren.

Ik stap de auto uit en bijt op m’n lip wanneer ik het kleine knusse huisje zie. Ik kir zacht en ren naar binnen om tevreden om te kijken. “Vind je het mooi prinses?” “Mooi? Mooi?! Ik vind het prachtig papa” Hij glimlacht en ik neem mijn spullen mee naar boven waar ik alles uitpak. “Mam mag ik in het bos wandelen?” Ze kijkt me aan en knikt stijf. Ik haat mijn moeder. Wanneer zij weg is voor haar werk is het altijd gezellig in huis maar wanneer zij er is is het er een saaie strenge boel.

Ik trek mijn jas weer aan en loop het bos maar in dat aan onze achtertuin grenst. Ik glimlach en draai even een rondje. Hier hoor ik thuis. Ik wou alleen dat mijn vrienden dit ook konden zien. Even bijt ik op m’n lip maar schrik op als ik een geluid hoor. Snel ren ik verder het bos in. Slecht idee dat weet ik ook wel maar het is automatisme. Wanneer ik bij een riviertje kom ga ik er zitten. Aan de overkant zie ik een klein hertje zitten. Ik kir zacht en probeer bij de overkant te komen als iemand of iets me sneller af is. Voor ik het weet is het hertje weg en is er niemand te bekennen. Ik knipper verbaasd en zucht diep voor ik weer opsta en richting huis loop. Maar waar is huis?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen