Ben wat later want ik heb mn nieuwe mobiel (EINDELIJK! na 2 maanden wachten, en bedankt Wehkamp -_-') hijs zooo mooi! en toen moest ik eten X')

Bill[pov] Slapen jullie al? Georg en Gustav zeiden tegelijk nee. Je zuchte. Peter was wel heel luid maar dat was nou niet echt de reden dat je niet kon slapen… Het was dat je je beste vriendin na jaren weer had gezien. Ze was echt je beste vriendin geweest. Je kon met haar praten en zij met jou. Ineens hoorde je een zuivere stem door de buis heen. Je hart leek een slag over te slaan, die stem kon maar van één iemand zijn.

Jezelf. Peter en David begonnen enthousiast te klappen. Je keek op naar de badkamerdeur maar Tom had die gesloten. Het spijt me meisje, maar we moeten gaan slapen, voor ons is het morgen ook weer een lange dag! Je knikte en zag Peter en David de bus uit lopen. Wow dat was prachtig! Je keek recht in het gezicht van Bill. Ja…? Vroeg je blozend. Hij knikte. Je moet echt… Hij viel stil toen Tom de badkamer weer uit kwam. Hij keurde je geen blik waardig, en liep straal langs je heen. Toen hij de deur had gesloten had je het echt niet meer. Je voelde tranen prikken in je ogen, en een kriebelend gevoel in de je buik. Voor je het wist was je in huilen uitgebarsten. Je hield zo veel van hem. Je had een fucking oorlog voor hem gevochten! Je was jarenlang opgesloten door de martelaars ergste soort! Je had je leven op het spel gezet voor hem!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (28)

  • ZahraTH

    (H)Die heb ik ook !!

    1 decennium geleden
  • girl4life

    verder!!

    ik heb die gsm ook,maar dan in het zwart,ik wou die echt hebben in hetzwart

    1 decennium geleden
  • JanaMesmans

    ik heb die gsm ook ,,!!

    1 decennium geleden
  • Mups

    check die schoonheid mp3speler, bluetooth, uitbreidbaar geheugen en 1.3 megapixel camera *kwijlt* AND HELL YEAH HE'S MINE XD

    ___

    Tomi Krijgt concurentie XD

    IN HET ROZE NOG WEL XD

    1 decennium geleden
  • Mups

    WOW, HOE MOOI O.O
    MAAR HET LJKT GEWOON TÉ VEEL OP ONE STEP CLOSER WEET JE O.O
    daar kun ji offcourse niets aan doen, maar nu moet ik het halve verhaal aanpassen omdat het te veel gemeen heeft :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen