Ben ziek, voel me egt zwaar kut... -_-"

Je ging van… heel raar… naar hyper, naar klef. Telde Georg op zn vingers. En? Welke vind je het beste? Vroeg je aan Bill, omdat hij eigenlijk nog niet zo veel had gezegd. Hij glimlachte. Ik vind je goed zoals je bent. Dat was zo’n opmerking die totaal bij Bill paste. Het was zo’n schatje. Je glimlachte, en staarde daarna weer in de verte. Leven voelde goed.

Wat gaan we nu doen? Vroeg je, terwijl je weer op je oude vertrouwde schoot zat op de bank. Filmpje? Vroeg Tom. Iedreen knikte. Bill stond op en pakte een willekeurige film. In het beeld verscheen de titel, je kende de film allang. Hij was echt niet nieuw meer, voor jou dan. Je ging languit op de bank liggen, en zag Tom sip kijken. Je had je benen chill over zijn schoot heen. Je knipoogde naar hem, en zag hem breed grijnzen. Voor je het wist lag hij met zijn rug tegen je borst, tussen je benen. Ehm Tom dat was niet bepaald wat ik in gedachten had… fluisterde je in zijn oor, die maar enkele centimers van je vandaan was. Hij draaide zich naar je toe en grijnsde nogmaals. Vind je het niet fijn dan? Je moest je lach inhouden, en sloeg je armen op Toms buik, meteen voelde je zijn warme handen. De film mocht kut zijn maar zo kwam je avond wel door…

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (30)

  • Mups

    *schiet Georg neer*
    *Huggt haar*
    *Spreekt Tom streng toe zodat hij EXTRA lief doet*

    :Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y)

    1 decennium geleden
  • Boyiloveyou

    Whahah, in de Vieze Beek:P
    ieuwIeuwIeuw & Bier vind ik ook Vies xD!
    xx(K)

    1 decennium geleden
  • Umbreon

    oh, georg de f*cker :P(meen da ni hoor)
    super goeee!!
    snel verder!
    xX Emma (K)

    1 decennium geleden
  • JanaMesmans

    Snell verderr !!

    1 decennium geleden
  • VampireLove

    WHaaaaa Gemene Hobbit XD

    xxx(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen