K heb m snel tussendoor even gepost, hij is dus niet echt lang...

Je kroop nog dichter tegen Tom aan, en probeerde te slapen. Je kon altijd zeggen dat het de nachtrust was die je goed had gedaan. Daarna moest je Georg even het ziekenhuis in schoppen. En Tom even bedanken voor al zijn goede zorg. Je keek even naar hem op, hij had zijn ogen gesloten. Het was echt een lieverdje als hij wilde. Met nadruk op: als hij wilde.

Langzaam werd je wakker van het kriebelende zonlicht op je gezicht. Je gaapte en rekte je uit, toen je voelde dat er iemand tegen je aan lag. Je draaide je voorzichtig om en zag Tom vredig slapen. Langzaam gaf je hem kusjes op zijn wang, en over zijn hele gezicht. Hij opende sloom zijn ogen, toen je over ging op zijn mond. ‘Gaat het weer?’ Je knikte en kroop tegen hem aan. ‘Omdat jij zo goed voor me gezorgd hebt!’ Hij aaide je over je wang, en keek je lief aan met glinsteringen in zijn ogen. ‘Dat is wel het minste dat ik kan doen…’ Fluisterde hij. ‘Hoezo dat?’ Vroeg je glimlachend. Hij trok je nog dichter tegen je aan. ‘Omdat je mijn leven zo geweldig hebt gemaakt…’ Hij pakt je kin vast en wrijft zachtjes over je lippen. Je buigt voorover en laat je lippen de zijne ontmoeten. Je slaat je been over zijn heup, en gaat zachtjes op hem liggen. Zijn warme hand wrijft over je rug. Van zijn lippen ga je verder over zijn wang en zijn nek. Vogels zingen de vroege ochtendzon tegemoet, en maken het nog romantischer dan het al is.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (30)

  • Mups

    x] doet me een beetje denken aan zo'n TV programma,

    'Koken met Kleuters'

    x]

    1 decennium geleden
  • XLoveTomTHX

    hahaha, schattig!!:D
    snel verder!!

    xxxx

    1 decennium geleden
  • NiskeBEAT

    Verdrr ; xDD

    IkLiebUuuw ; xpp xpp xpp FOREBER ABF

    1 decennium geleden
  • DonEdHardy

    veerdeeer :D (Y)

    x'(doeg)

    1 decennium geleden
  • xCliffster

    verder(yeah)(Y)(hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen