Tss fcking leraar op me school... geeft me altijd de schuld van dingen die ik nooit doe! WOrdt ik er (weer) uitgestuurd omdat anderen zaten te kloten :S pff screw him ik kan niet wachten tot kolderdag ze gaan dan zn hele lokaal verbouwen (6)

En misschien wel de belangrijkste vraag: why the fuck zat hij aarbeien te eten? ‘Ook?’ Hij stak het bakje vragend jou richting uit. Je schudde je hoofd en staarde naar het matras. ‘Het komt echt wel goed met mam hoor maak je daar maar geen zorgen over…’ Je knikte. Met Simone kwam het inderdaad wel goed. Je keek op naar Tom die weer aan het eten was. Het was meer zijn toekomst waar je je zorgen over maakte…

Tom[pov] Ze lag op haar rug naar het plafond te staren. Ergens had ze iets afstandelijks over zich. Het was een pijnlijke stilte, in ieder geval voor jou. Ze leek niet te merken dat je bij haar was. Haar ogen keken naar niets. Zachtjes pakte je haar hand vast, maar in haar vingers leek geen leven te zitten. ‘Wat is er…?’ Zei je zacht. Zonder je aan te kijken draaide ze haar rug naar je toe. Wat was dit? Dit kon nooit over Simone gaan, ze was ontslagen oké maar het was niet het einde van de wereld… Je ging een beetje rechtop zitten, en leunde met jouw hoofd tegen het hare. ‘Ik weet niet wat er met je is, je hoeft het me niet te vertellen, maar ik weet dat het niets met mam te maken heeft.’ Ineens draaide ze zich geschrokken om. Dach ze nou echt dat je na al die tijd het nog steeds niet zou weten als er iets mis was? ‘Als ik je kan helpen moet je het zeggen, maar reageer het ajb niet op mij af…’ Het leek alsof ze iets wou zeggen, maar de juiste woorden niet kon vinden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (30)

  • mafmensje

    Ubber schattig die foto!!!

    1 decennium geleden
  • NiskeBEAT

    Omg ;: die ftoo is zoo sgattig ^^ Ghaha ; x3 .


    Xx; (H)

    1 decennium geleden
  • ZahraTH

    verder weiter verder weiter !!!!!;)

    1 decennium geleden
  • Boyiloveyou

    Hoee wa Wordt het:D:P
    xx(K)

    1 decennium geleden
  • JatuhCinta

    verder!!!!!!
    hyper!!!!
    verder!!
    hyper!!!

    xx deffie hihi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen