Ja hijs laat -_-' Maar ik heb elke dag wel een repetitie/SO en een hele berg strafwerk omdat de leraren van egenwoordig nu eenmal geen enkel gevoel voor humor hebben, me ouders zeiken aan me kop, en ik heb (wonderbaarlijk) ook nog zoiets als een privéleven!

Oké dit was even mijn ik-wil-me-belangrijk-voelen moment... Het echte verhaal? Me comp is naar de klote en ik kon niet bij mijn Word-bestanden xD


Tom[pov] De toon waarop ze dat zei zei dat ze wilde dat je doorging, dus dat deed je ook ^^. Nad aar een paar minuten gestaan te hebben kwam je weer terug naar de werkelijkheid. ‘Ik moet nog even de jongens bellen…’ ‘Waarom?’ ‘Wil je nog wat gaan doen of niet?’ Ze knikte met een frons op haar gezicht. ‘Ik maak het vanavond wel goed met je…’ Meteen kreeg ze een stoute grijns op haar gezicht. ‘Daar hou ik je aan.’ Als antwoord knipoogde je, en liep naar de telefoon m te bellen. Je draaide het nummer en hoorde pieptoon ‘Met Gustav.’ Werd er ineens gezegd. ‘Hé met Tom heb je zin wat te gaan doen?’ ‘Wat dan?’ ‘Geen idee…’ Gustav lachte. ‘Ik weet nog wel wat leuks.’ Je grijnsde. ‘Vertel…’

Jezelf. ‘TOHOOOOM! Waar gaan we naartoe?!’ Hij keek je grijnzend aan en drukte zijn lippen op de jouwe. Hij keek je diep in je ogen, zijn ogen glinsterden. ‘Ga ik lekker níét vertellen!’ Je rolde met je ogen. Je moest het gewoon weten… In één beweging draaide je je supersnel naar hem toe en pakte hem vol op zn bek. Je likte over zn piercing heen, en drukte je lichaam zo dicht mogelijk tegen die van hem. Je gaf hem een klein duwtje waardoor hij achterover op de bank viel. Sexy kroop je over hem heen en begon hem weer te kussen. Je voelde zijn handen op je kont, en zijn tong in je mond.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (27)

  • Tiffish

    Het gejoel zwelde aan. ohkeej wat een zin XD
    xx

    1 decennium geleden
  • Mups

    en danke voor de '' als er iets gezegd word *hugg*

    1 decennium geleden
  • Mups

    super geschreven!!! :D

    1 decennium geleden
  • FxckYou

    Supper Tof!
    Veder! ;d
    x Christineeeeeeeeeeee.
    oke ik ben uitgeschoten ^^.:Y):$

    1 decennium geleden
  • xBlueAngelx

    ooh vet hip!(Y)
    snel verder!!
    xxx(H)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen