" style="max-width:350px; margin: 5px auto;display:inline;" />


nog steeds inspiloos...

Er verzamelden zich een groep mensen rond het podium. ‘Gast, kies jij maar…’ Zei hij tegen Tom. ‘Ehm… ehh….’ Een paar meiden staken hun hand op nadat Tom int beeld was gekomen. He’s beautiful, he’s fine, but don’t forget, HE’S MINE ! Snel stak je je hand in de lucht. ‘Ehm... ehe….’ Toms ogen waren gefocust op een eersterangs-stoephoer compleet met opblaasbare tiete en een laag make up van 3 kilometer. WTF hij ging haar toch niet kiezen? ’Eh, dat meisje daar!’ Hij wees op jou, en je klom op het podium. Je keek hem vragend aan. Waar sloeg dat: “dat meisje” op? Hij knipoogde ongezien naar je, en je begreep de hint. Dit kon nog leuk worden…

‘CHICKY GET UR ASS OFF STAGE!’ Schreeuwe iemand ineens. De opblaastieten-bimbo-barbie (leuk woord voor galgje…) schrok en keek diegene verschrikt aan. Het was een licht gekleurd meisje, waarschijnlijk even oud als jij. Ze had een baggy broek met een strak truitje en goudenkleurige ringen in haar oren. Ze klom het het podium op en keek Tom aan. ‘He’s mine…’ De bimbo gehoorzaamde en ging het podium af. Waarschijnlijk had die chick nogal wat invloed. ‘Ey mop ik ben Yaleisah’ (die naam is zo vet O.O) Ze glimlachte naar Tom, en de blik in haar ogen was onmiskenbaar. Ze liep naar Henkie toe en zei welk liedje ze wilde. ‘Sorry schatje maar dit is een verloren wedstrijd…’ Zei ze sneaky grijnzend. Don’t you schatje me! En hoezo ego? Ze pakte een microfoon en liep expres vlak langs Tom. Grote bek, attitude én beetje losse handjes? Bring it on.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (32)

  • Agree

    super goed!!! maar ik wou naar nr. 124 gaan en blijkt dat die er neit is.:S

    1 decennium geleden
  • Mups

    gnagnagna:Y):Y):Y):Y):Y):Y):Y)
    bring it on girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    snel verder
    kei goe

    1 decennium geleden
  • Boyiloveyou

    Hahaaa, Die King Suprise :P
    Geniaal gevonde!
    xx

    1 decennium geleden
  • hatethefake

    en nu zit ik me da liedjj in men kop xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen