Jep ladies 'nd gentlemen, hier is deel 130. De reden waardoor ik niet veel kan maken is omdat ik inderdaad nog geen vakantie heb! Ja je hoort het goed. Hoe bedoel je marteling ¬¬

Oh en btw nog bedankt voor de 2 awards voor deel 129 ^^ dat was wel een leuke verassing na een dag fluisterboot, bodemonderzoek, beesten vissen uit de sloot en allemaal andere gore dingen die verplicht zijn bij project week D=<


Hij kreunt zacht en sluit zijn ogen. Je drukt kusjes over zijn wang, zijn kaak, naar zijn oor. ‘Jammer dan, ik win…’ Fluister je in zijn oor. Hij kijkt verschrikt op alsof hij nu pas realiseerd waar het ook al weer op ging. ‘Dat was gemeen!’ Protesteerd. ‘Schatje, ik bén gemeen.’ ‘Pfuh…’ Beledigd gaat hij naast je liggen. ‘Trek het je niet aan.’ Je geeft hem een kus op zijn mond. ‘Als je zo slecht in wiskunde bent wil ik je wel bijles geven…’ Meteen klaart zijn gezicht op, en kijkt je grijnzend aan. ‘Alles wat jij geeft wil ik wel hebben, vooral dit…’ Zachtjes drukt hij zn lippen op de jouwe.

‘Zijn jullie nou nog niet op?!’ Hysterisch rent Bill de kamer binnen. In één ruk trekt hij de dekens van je af. Als een reflex kruip je dicht tegen Tom aan. ‘Wát heb jij?!’ Als versteent kijkt hij je aan, met een blik alsof je had gezegd dat je nu pas wist dat Bill hier woonde. ‘VIDEO?!’ Meteen schiet Tom ook als een bezete uit bed, en struikelt bijna over zijn eigen benen. ‘Woaaaah!’ Hij rent naar beneden, en hoort hem vaag Simone roepen over of er iets te eten is.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (31)

  • VampWolfGirl

    nexst nexst nexst

    1 decennium geleden
  • tomxkimkizz

    super verder please
    xx

    1 decennium geleden
  • Sillyboys

    Móore!

    1 decennium geleden
  • LuxuryRebel

    oeh snel verder gaan he anders: I KILL YOU!!!!!!!!!!!!!





    dikke kus annemijn(A)(cool)

    1 decennium geleden
  • TOMSDICK

    snel verder bitte!!! Char.<333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen