Ik ga op vakantie ^^ Hier komt dus een deeltje TLFTF. Ik heb gezorgd dat iemand My Lonely Life kan blijven activeren terwijl ik weg ben... ik verwacht elke dag 1!
Als ik terug ben zal ik echt heel veel delen maken van TLFTF, da beloof ik! Ik vind zelf nu ook wel dat ik er écht te weinig heb gemaakt =/

Jezelf. Een videoclip opnemen is zo cool! De mensen, de camera’s de… VERVELING! -_-“ Terwijl de guys even hun mooiste lachje moesten opzetten mocht jij… nix… Zuchtend schop je een beetje tegen de boom waar je tegen leunt. Niet echt spannend als je al weet wat het eindresultaat wordt… Je kijkt naar Simone, die een beetje voor haar uit zit te staren. Jep daar hoefde je al helemaal niet veel hulp van te verwachten. Je loopt iets dieper het bos in, als je bij een ander, veel kleiner meertje komt. De takjes kraken onder je schoenen. Alles lijkt zo vredig. Soms hoor je het gekwetter van een vogeltje, maar daar blijft het ook bij. Veel beter dan al dat geschreeuw van de set. Je gaat bij de waterkant zitten, en staart in het water.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • HLoves1D

    snel verder

    1 decennium geleden
  • madenavilla

    OMG. Moet ik nog lang wachten tot het volgende deel ? Dat red ik niet, serieus niet ! Ik kan niet zomaar hier typen Snel verder, zoals ik dat bij andere series doe. Want deze serie is anders, hier moet je gewoon mee verder, tot deel 400. Meer, het liefst. Dit ding leidt me af van mijn huiswerk, vna mijn alles, maar dat is juist leuk! Zelfs als ik buiten ben, maak ik hem, ja. Op mijn mp3. Slim hea^^
    Maar nu zeg ik je, je moet gewoon heel snel verder.x3 Want zonder jou serie redt ik het niet. En beloof me, nog heel lang verder te gaan.

    xxmadena.

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    snel verdeerr

    1 decennium geleden
  • Jx3

    Snel verder! :D

    1 decennium geleden
  • TOMSDICK

    Verder.<3333333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen