Ik weet dat deze niet zo veel gemaakt zal worden omdat de mail naar de klote is, maar ik heb een feestje te vieren! Deel 1 is 1300 keer gemaakt... en ik had gewoon een keer inspiratie *gulp*

So enjoy, jij ebtn een van de weinigen die dit zal lezen *zie eerder genoemd probleem*

Edit: oké hoe komt het dat deel 134 zo weinig emaakt word? o_ô Ik had al eerder ruzie met Quizlet dat sommige mensen mijn quizzen niet konden vinden. Daarom hier deel 134: http://www.quizlet.nl/quiz/205882/tom-lover-from-the-future-134/


‘Ik kon niet slapen…’ Murmelt Tom terwijl hij op de bank ploft. ‘Dat vind ik nogal moeilijk om te geloven.’ In de auto sliep hij als een baby en de kleine wallen onder zijn ogen spreken boekdelen. ‘Kmt dr jou.’ Door de slaperigheid had hij blijkbaar het vermogen verloren klinkers uit te spreken. ‘Hoezo door mij?’ Hij gaapt en kijkt je sloom aan. ‘Weet je best.’ Natuurlijk weet ik het best. Maar ik wil het je horen zeggen. ‘Nou?’ Je kijkt hem verwachtingsvol aan. Hij zucht in verslagenheid. ‘Ik kan niet slapen als jij er niet bent. Kom nou hier!’ Hij houd zijn armen voor zich uit, en zachtjes kom je ook op de bank zitten, maar helemaal aan het andere uiteinde. Zachtjes laat Tom zich vallen en komt met zijn hoofd op je schoot liggen. Langzaam streel je zijn wang, en binnen een paar seconden is hij al in slaap gevallen.

Tom die slaapt. Is dat lief of niet? En ook… slaapverwekkend. Langzaam vallen je ogen dicht… Alles wordt wazig. Net op het moment dat je oogleden elkaar raken, hoor je een schreeuw. ´Auw! SCOTTY! AF!´ Tom was klaarwakker en probeerde verwoed Scotty van zich af te drukken. ´Wat heb jij?! Weg!´ Zo snel geeft Scotty echter niet op. Hij bijt zich vast in Toms shirt er tret hem met één krachtige ruk van de bank af. Meteen als Tom een pijnkreet slaakt blaft hij tevreden en gaat op de bank liggen met zijn hoofd op je schoot. ‘Scotty whát the hell doe je?!’ Scotty kijkt hem geïrriteerd aan. Met een neerbuigend blafje laat hij zijn kop weer op je schoot zakken. ‘Scotty, dat mag niet.’ Zeg je zo rustig mogelijk. Diep van binnen barst je van het lachen, maar daar kon Tom de humor nu vast niet van in zien.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (26)

  • barbara

    xD als je op 134 bent en je klikt op volgende kom je weer op 1 terecht :S sliep al half dus 5 keer gebeurd.

    1 decennium geleden
  • LuxuryRebel

    oeh snel verder gaan he anders: I KILL YOU!!!!!!!!!!







    dikke kus annemijn(A)(cool)

    1 decennium geleden
  • THExFAME

    GA VEDER GAUW
    omg ze zijn zo leuk

    1 decennium geleden
  • Loontjuh15

    Hahaha snel verder :P

    1 decennium geleden
  • PuppyGirl

    LIKE IT(H)
    LOVE IT(H)
    MOREEEE_O_

    (K)(H)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen