Wie is er vorige week woensdag naar Madame Tussauds geweest? Ik zag daar namelijk een chick met echt een gruwlijke stijl ^^ zwart haar, pony, laagjes, roze strik, hello kitty knuffel. Ik ging bijna keihard: mii like! Ze had een TH vest aan dus ik dacht miss zit ze hier op Q =x dunno me vakantie was verschrikkleijk dus ik wil er minstens 1 positief ding uit halen ¬¬
Other news: ik ging voor het eerst sinds maanden op mijn TOMxMYGOD@hotmail.com email account. Heb uitnodigingen gekregen voor hyve =D *feelz populair* dus nu heb ik mijn eigen hyve gemaakt =D Orginaliteit to the max: TOMxMYGOD.hyves.nl feel free to add hij is nog vet leeg heb er maar wat op gedaan had totaal geen zin em moi te maken... doe ik nog wel... ooit X')


Lucas kruipt naar hem toe en kruipt op zijn schoot. Hij laat zijn hoofdje op Toms borst/buik rusten en sluit zijn ogen. ‘Ik dacht dat je mij zo lekker vond liggen.’ Zeg je grijnzend. ‘Ja maar dat is alleen als je m draagt.’ Zegt Lucas gapend. Tom opent zijn arm als teken dat je er ook bij moet gaan zitten. Je laat Tom een arm om je heen slaan en rust je hoof dop zijn schouder. Lucas’ ademhaling is diep, en verraad dat hij in diepe slaap is. ‘Wow die slaapt ook snel.’ Merkt Tom op. ‘Ja dat ken ik.’ Zeg je glimlachend naar hem. ‘Geef toe, het is een dotje.’ Hij kijkt je grijnzend aan. ‘Dat woord heb ik je echt nog nooit horen gebruiken.’ ‘Maar het is toch zo?’ Je wrijft met je hand over Lucas zijn hoofd. ‘Ja.’ Antwoord Tom glimlachend. ‘Eigenlijk wel.’


‘NEE!’ en Lucas begint oorverdovend te huilen. Hulpeloos kijken jij en Tom toe hoe Simone een hysterische Lucas porbeer op te pakken. ‘NEE IKKE BLIJVEN!’ Ineens begint hij weer te gillen. Je knielt bij hem neer, en hij laat toe hoe je hem oppakt. ‘Ssssssssh.’ Hij verbergt zijn hoofdje in je schouder en je hoort hem nog steeds huilen. ‘Ikke blijven…’ herhaalt hij met een trillerig stemmetje. Tom legt een arm om je schouder heen en buigt zich naar Lucas. ‘Maar je kunt altijd terug komen, toch?’ even kijkt Lucas op, zijn oogjes worden weer waterig, zijn lipje begint te trillen en voor je het weet begint hij weer hartverscheurend te huilen.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (34)

  • CxLovesxTom

    liieeff !!!!

    1 decennium geleden
  • tomxmy111

    Echt zo super mooi!(L)

    I

    L
    O
    V
    E

    I
    T
    !
    !
    !

    Dus ga snel verder!!(baby)
    xxx

    1 decennium geleden
  • alienlove

    Verdeeeeeeeeeeeeeeerdoen : D
    yea ,
    a quizlets zijn sgoon,
    ( Antwerpsee praat noeme ze da : D )

    iloveyouuuuu (:

    1 decennium geleden
  • KimmiKaulitz

    Waaa kheb eindelijk de hele quizlet ingehaald :P
    zijn allemaal supersupersupermooi!!!!
    ben al benieuwd naar de volgende!
    xX

    1 decennium geleden
  • alienlove

    verderdoen fzo : D
    a quizlets zijn de beste !
    Jua ,
    wij zijn allemaal trouw anu quizlets x)

    xx => vanuit u buurland België ;p

    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen