Na een mega-break heb ik weer een nieuw deel =) Ik heb meteen deel 148 gemaakt dat morgen online komt!
‘Ohja.. ik krijg nog wat van je.’ Met die woorden draait hij zich bovenop je. Je slaat je armen om zijn nek en drukt hem naar je toe tot zijn neus de jouwe raakt. ‘Wat dan?’ ‘Dit.’ En hij drukt zijn lippen op je mond. ‘Lucas! Laat Bill en Tom maar even rustig wakker wor-oh.’ Je hoofd schiet naar de deur waar een verstomde Leslie staat. ‘Oh sorry-ik eh.’ Weg. Nu. Ze loopt vluchtig de deur uit. ‘Totzover mijn verjaardag.’ Zegt Tom grimmig. ‘Bek dicht.’ Zeg je terwijl je hem nog een kus geeft. ‘Je wil niet weten hoeveel moeite ik heb gedaan.’ ‘Ja?’ vraagt hij verbaasd. Je lacht. ‘Nee, eigenlijk heeft Simone driekwart gedaan maar het gaat om het idee.’
Met een grijns van oor tot oor komen Bill en Tom naar beneden. Tom laat snel zijn ogen over de versieringen gaan, en wrijft opgewonden in zijn handen terwijl hij naar de taart kijkt. ‘Dus…’ iedereen kijkt hem verwachtingsvol aan. ‘Wanneer krijg ik mijn cadeau?’ ‘JAAAAAA’ Lucas bespringt zijn moeders tasje en trekt er een opgevouwen stuk papier uit. ‘Kijk kijk kijk kijk!’ Tom trekt Lucas op schoot en vouwt het papiertje open. Je kan het niet laten in de lach te schieten. Tom en Lucas hebben grote zonnebrillen, petten en zelfs een gouden ketting om. Lucas te veel MTV gekeken? ‘Kijk dat ben jij!’ en hij wijst op een poppetje met een T op zijn shirt. ‘En dat ben ik!’ zijn vinger glijd naar een poppetje met een L. ‘Wauw geweldig!’ zegt Tom. ‘Deze gaat boven mijn bed.’ Ja, tussen Jessica Alba en 50 cent in. De bel gaat en Bill springt meteen op. ‘Aaah Billy wat goed je te zien!’ een dikke vrouw grijpt Bill om zijn nek. ‘Ah fuck.’ Je slaat een arm om Toms nek en streelt zijn wang. ‘Rustig joh, het is je familie maar.’ Hij kijkt je vermoeid aan. ‘Dat was ook niet wie ik bedoelde. ‘Komop mam geef hem wat lucht.’ Mijn ogen richten zich op twee jongens, die zeker niet lelijk waren, en daar blijkbaar zich ook volledig van bewust waren. Eentje had blond, en de ander lichtbruin haar. Het ik-vind-mezelf-geweldig straalt gewoon van hen af. Onmiskenbaar. David en Rick.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (17)

  • BestLove

    YOU
    YHEAAAAAHHH YOU
    YOU THERE sitting there xD
    ithink..
    JIJ GAAT NU VERDER!!
    aah toe meisje waar ik de naam nog steeds neit van weet,
    zou jij alstublieft verder willen gaaan ^^
    xx.

    1 decennium geleden
  • Agree

    Oke, die Rick en David bevallen me niet zo... Ach ja, wie nu wel? Tom toch ook niet, dus




    WEITER!

    1 decennium geleden
  • Kwak

    ‘Voorkomen dat jouw huis een crime scene wordt.’

    En dat komt CSI Magdeburg XD(verhaal van schrei.nl)

    1 decennium geleden
  • THExFAME

    Veder!
    het duurde
    veeeeeeeeeeeeeeeels te lang

    1 decennium geleden
  • xBlueAngelx

    snel verder!!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen