1O.
Ik liep met Lisa door de gangen van de school. Naar de muur waar het briefje hing waar we onze namen op moesten zetten om ons inteschrijven voor Cheerleaders. Lisa schreef haar naam erop. Ze gaf de pen aan mij en ik wilde mijn naam opschrijven. Opeens begon de twijfel weer toetenemen. Wat als ik niet goed genoeg was ? Lisa zag dat ik twijfelde. 'Je kunt nu nietmeer terug he.' Ik zuchte en schreef toen toch maar mijn naam op de lijst. Er stonden als best veel namen op. Daar werd ik nooooit uitgekozen, daar was ik teslecht voor.

Ik liep mijn kamer binnen en pakte de cd speler. Ik nam hem mee naar buiten en stak de stekker in het stopcontact. In deed een cd erin en begon Cheerleaderpasjes op de muziek tedoen. Toen het liedje af was gelopen hoorde ik iemand klappen. Ik schrok op en keek om. 'Ryan, hoelang sta jij daar al ?' 'Bijna het hele liedje.' 'Ow..' Zei ik verlegen. 'Je bent echt goed!' 'Euh, dankje.' Stamelde ik. 'Ik meen het, je komt zeker door de auditie heen!' 'Denk je ?' 'Ik weet het zeker!' 'Dankje Ryan.' Ik liep naar hem toe en knuffelde hem. 'Nu maar hopen dat de hoofdcheerleaders dat ook vinden.' 'Vast wel.' Zei Ryan vastbesloten.

S'avonds in mijn kamer startte ik mn laptop op. Ik checkte mn mailbox. Ik had 2 mailtjes. Ik opende het eerste mailtje en zag dat het een uitnodging was voor maandag. Ik mocht auditie doen! Misschien werd mijn droom dan toch werkelijk heid. Ik hoopte zo dat Ryan gelijk had. Snel smste ik Lisa dat ik auditie mocht doen. Daarna keek ik naar het 2e mailtje. Afz; Dylan. Ik voelde mijn buik een ommekeer maken. waarom zou hij mij mailen ?

Reageer (3)

  • CareFree

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Lovato

    Jeuj,
    Heeeeeeeeeeeeeeel snel verder<33
    Geen tips, gewoon doorgaan
    Het is en blijft geweldig -aa-

    1 decennium geleden
  • Niallslovex

    wil je alstublieft snel maaar dan ook sneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel verder gaan:$
    i loveyour story <<<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen