Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-14-*

*Deel 14...<3
x RockxPrinces & xElise


We lopen wat door Duitsland. Het zonnetje schijnt nu nog maar wat. Op een gegeven moment komen we aan bij een parkje. Tom loopt het parkje in en trekt mij met zich mee. Het gras is hier echt felgroen. Het water in het meer donkerblauw. Echt prachtig is het hierzo. Tom trekt me mee een klein zijpaadje in. Daar komen we een trap tegen. We klimmen omhoog en komen op een plekje het waar je het hele park ziet en de zon goed kan zien zakken. Tom gaat aan de rand zitten en klopt naast zich. Ik grinnik en ga ook zitten. Ik geniet van het uitzicht. Ze hebben hier mooie plekjes.
Ik schrik even als ik Tom' arm om me heen voel. Tom lijkt het te merken en zegt met een glimlach: "Je hoeft niet te schrikken. Ik doe niets." Ik glimlach wat terug, maar zeg verder niets. "Kijk, je kunt de zon zien ondergaan hier zo." zegt Tom als hij naar de horizon wijst. Samen kijken we hoe de zon steeds verder achter de bomen zakt.
Ik vind het erg interessant. Dit had je ook wel in Portugal. Maar niet zo mooi als hier. We zitten nog een tijdje zo samen te kijken. Geen van beide zegt wat. Dat hoeft van mij ook niet. Ik vind het wel lekker zo. Ook al is de zon al onder gegaan, toch voel je de warmte nog steeds hier zo. Ik zucht zachtjes en geniet nog steeds. De warmte blijf ik voelen. De warmte van Tom steekt ook nog eens op me af. Hij zit dicht tegen me aan. Iets te dicht naar mijn zijn. Langzaam schuif ik een klein stukje van hem af. Zo, iets meer ruimte voor mezelf.
Ik kijk rond en zet me gedachten op 0! Ik zucht zachtjes en denk alleen even aan mezelf. Glimlachend kijkt Tom me aan. Alleen dat heb ik niet door. Totdat mijn blik de zijne kruist. Zijn ogen zijn mooi bruin en hebben iets speciaals. Ze zeggen 1001 woorden en gevoelens. Maar je kunt het tot geen enkel woord samenvatten.
Ik kijk weer even richting de zon die ondergaat. De zon vormt op het water een hart. Het is prachtig, ontzettend prachtig. Hier kan ik wel uren naar kijken. Ik pak mijn mobiel en maak er een foto van. Een mooi aandenken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen