Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-22-*

*Deel 22...<3
x RockxPrinces & xElise


^ *Je huisje* ^

Ik word wakker van een zonneschijn in mn gezicht. Even rek ik me uit! Heerlijk om eens ergens anders wakker te worden. Vandaag is de grote dag dat ik me huisje ga zien. Ik stap uit bed en kleed me snel even aan. Daarna loop ik naar beneden voor een overheerlijk ontbijt. Ik ruik de heerlijke geur van lekkere verse broodjes. Ik volg de mensen die langs de rekjes lopen met de broodjes. Ik pak 3 broodjes en wat beleg. Ik pak nog een kop thee en loop dan naar de tafel waar ik gister ook aan zat. Weer zit ik alleen. Dat vind ik toch wat fijner, dan dat ik naast een oud iemand zit! Er zijn hier meer oude mensen dan jongeren. Na het ontbijt ga ik weer terug naar mijn kamer. Snel poets ik mijn tanden en pak dan mijn tas. Mijn koffers kunnen hier nog wel even blijven staan. Ik sluit mijn hotelkamer af en ga de op weg naar de makelaar om de sleutel van mijn huis op te halen.
Ik kom aan bij een witgebouwtje, meteen als ik binnen kom komt er een wat oude man op me aflopen. “Mvr Leiders?”
Ik knik. "Inderdaad, dat ben ik."
“Hier heeft u de sleutel van het huisje en de papieren. Wij hopen dat u er heel veel plezier zult beleven.”
"Dat gaat vast wel lukken." zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. Ik loop richting mijn nieuwe huis. De weg was niet moeilijk. Alleen maar de straat uit, dan links, tweede rechts en dan de 3e van links,
Ik kom aan bij een hek. Die vent zei nog wel huisje! Nou nee, ik noem dit geen huis maar een villa! Even ben ik verbaasd over mijn huis. Natuurlijk had ik wel de tekeningen via de mail gekregen met de afmetingen erbij. Maar het leek nog wel véél groter. Ik doe het hek open en loopt richting de voortuin, richting de voordeur. Ik maak de deur voorzichtig open. Het is nog leeg maar straks is alles ingericht hoe ik het maar wil. Ik maak een rondje om het huis. Totdat de bel gaat. Wat kan dat nou zijn? Ik loop richting de deur. “Hallo? Wie is daar?”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen