Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-23-*

*Deel 23...<3
x RockxPrinces & xElise


^ *De slaapkamer en de badkamer. Alleen je slaapkamer in Babyblauw met Lichtgeel en de badkamer is Lichtgrijs.* ^


Daar staan de mensen die de meubels komen brengen. Ik houd de deur verder open en één voor één brengen ze alle meubels naar binnen. Ik ben zo benieuwd hoe alles eruit gaat zien. Alles is zelfs al behangt. De meubels voor in de woonkamer stonden in de woonkamer, die van de keuken in de keuken en die van je slaapkamer in je slaapkamer. Je hoefde het alleen nog maar goed te zetten.
Ik verzamelde al mn kracht om alles goed te gaan zetten. Eerst maar boven beginnen. Ik schoof het bed naar het midden van de muur. Mijn kast in de hoek. Het bureau in de hoek schuin tegenover. Een heerlijke stoel in die andere hoek. Tv in het goede zicht van het bed en de stoel. Ik maakte mijn bed op, legde de kussens goed neer. Rolde het kleed uit en legde die op de grond. In de deuropening keek ik naar het resultaat. "Perfect." zei ik tevreden. Het slaapgedeelte was al gedaan. Slapen kon ik vannacht in ieder geval al.
Ik loop richting het computer/werk kamertje. Ik zet het bureau op zijn plek, de stoel op ze plaats, de kasten neer, en de lamp en de radio! Helemaal perfect.
Zuchtend loop ik naar beneden. Daar laat ik me op de bank neervallen. Heerlijk zo mooie bank. Ik kan er zelfs helemaal op liggen! Wat wil je nog meer? Een huisje voor je zelf, geen gezeur, geen leugens. 'Geen leugens, geen leugens, geen leugens.' spookt er door mijn hoofd. Heerlijk, geen leugens. Ik glimlach en zet de laatste spulletjes recht. Ik ben nu echt kapot! Nu moet de tuin nog.
Zuchtend sta ik op, maar laat me gelijk weer terug neer vallen op de bank. De tuin kan morgen ook nog wel. Eerst even uitrusten. Zometeen even een taxi bellen, dan terug naar het hotel om mijn koffers te halen en dan weer terug hierheen. Meer ga ik vandaag niet meer doen.
Ik zet de tuindeuren open en voel de frisse lucht binnen komen, als ik in de tuin sta en voor me uit staar zie ik een raam met zwart en blauw behang. Nieuwsgierig loop ik er naar toe. Het hek wat rond om de tuinen staan is niet zo groot. Het is een aardig donkere kamer, ook daarnaast is een lichtere kamer. Steeds dichterbij kom ik.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen