Foto bij After a live in Protugal with lies, now a lieless live in Germany *-25-*

*Deel 25...<3
x RockxPrinces & xElise


Na 4x aanbellen, doet er niemand open. Nou, lekkere buren hebben we dan? Gustav kijkt even door het raam naar binnen. Niemand is te zien. In de keuken dan in ieder geval. De woonkamer kan hij niet zien. Hij loopt maar weer terug naar huis. Hij probeert het vanavond nog wel een keer. Gustav zucht even en begint maar aan de lasagne. Hij heeft Bill, Tom en Georg uitgenodigd. Misschien gaan ze vanavond wel mee als hij aanbel. Toch is Gustav benieuwd wie er naast hem is komen te wonen. Terwijl de lasagne in de oven staat, en Gustav de tafel heeft gedekt trekt hij zichzelf op het aanrecht. Zo kan hij toch wel eens even goed spieken. Het ziet er best dom uit, maar vroeger deed hij dit nou ook altijd. Gustav lacht wat in zichzelf. Hij gaat iets omhoog en spiekt nog eens goed. Verbaasd kijkt hij naar degene die de tuin in loopt. Het is een meisje met mooi lang zwart haar. Ze is bezig met het zwembad aan het schoonmaken.
Opeens schiet het hem te binnen wie het is, Xavina. Dat meisje van gistermiddag. Nu herkent hij haar. Gustav glimlacht en springt van het aanrecht af. De lasagne heeft toch nog even nodig. Hij loopt naar buiten, richting haar tuin. Hmm, eens denken hoe hij over het irritante hekje moet komen.
"Xavina!" roept Gustav dan maar.
Als ik hem in het zicht krijg, kijk ik hem even vragend aan. Dan verschijnt er een glimlach op mijn gezicht en loop naar Gustav toe. “Hee, ik wist niet dat jij me buurman was.” glimlach ik meteen.
"Ik ook niet dat jij mijn nieuwe buurvrouw bent."
Ik glimlach. “Nou, super gezellig, toch.”
Gustav glimlacht. “Wil je soms mee blijven eten?”
Even denk ik na. “Hmm, waarom niet. Anders word het weer patat of pizza.”
Samen met Gustav loop ik naar zijn huis. Als we net naar binnen willen lopen, komt de rest aangereden. Gustav geef me wat te drinken en ik neem plek in de achtertuin. Snel doet Gustav de deur open voor de anderen en geeft een groepsknuffel. “Er is nog een bezoekje.” Grinnikt hij. Nieuwsgierig lopen ze achter Gustav aan de tuin in. Daar zien ze mij zitten. "Jongens, Xavina is mijn nieuwe buurvrouw."
Bill grinnikt. “Wat een toeval! We wisten wel dat het huis verkocht was. Maar dat jij het hebt is echt een toeval!” Meteen ziet Gustav, Tom rond kijken als een vrijvogeltje en neemt meteen plek naast haar! “Ik heb de barbecue ook aan gezet.”
”Geil!" roepen we allemaal in koor. Gustav loopt weer naar binnen en pakt alle spullen die we nodig hebben. Al snel staat Georg naast Gustav. "Moet ik nog helpen?" vraagt hij.
Gustav knikt meteen. “Bedankt voor je hulp Georg!” Georg is altijd al erg behulpzaam geweest en helpt Gustav altijd overal mee! Daar is hij zo blij mee, Tom & Bill helpen heel soms maar. Waarom is Tom opeens zo vrije vogel? Normaal is hij serieus en nu echt heel vrolijk. Nou het zal wel goed zijn en Gustav zet het vlees bij de barbecue en alle groente erbij. Snel haalt hij de lasagne uit de oven als hij het belletje hoor afgaan. Gustav brengt hem ook naar de tafel. "Jongens, we kunnen gaan eten." zeg hij.

Reageer (1)

  • nijntje91

    hee hee!!

    Ik vind je quiz echt super leuk!!
    dus wil je please please please wel verder maken haha(A)

    (doeg)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen