14.
Lisa en ik zaten in de tuin teontbijten. Vandag zouden we gaan zwemmen met Caitlin, Justin, Ryan, Chaz & Christian. Lisa en ik waren al aangekleed, omgemaakt en onze haren zaten in een knotje. Toen we klaar waren met ontbijten gingen we onze spullen bij elkaar pakken. Toen we daarmee klaar waren fietste we naar het huis van Ryan. Ook al woonde hij langs me. Lisa belde aan. Toen Ryan open deed begon hij ons hyper teknuffelen. Lisa en ik liepe naar binnen. Daar aangekomen zagen we dat alleen Cailtin en Christian er nog niet waren. 'Waar zijn Cailin en Christian ?' 'Die komen zo naar het zwembad.' Zei Ryan. 'Oh oke.' zieden Lisa en ik tegelijk. Niet veel later vertokken we richting zwembad. Toen we daar aankwamen zagen we dat Caitlin en Christian er al waren. We zetten onze fietsen neer en gingen naar binnen. We betaalde onze kaartjes en gingen naar de keeldkamers. Lisa en ik waren al klaar aangezien we onze bikini's al bij mij thuis aanhadden gedaan. Cailtin had die van haar ook al thuis aangedaan. We propte onze spullen in de kluisjes en gingen bij die jongenskeedkamers staan. 'Schiet nou eens op!' Schreeuwde Caitlin, Lisa en ik tegelijk. Niet veel later waren ook de jongens klaar. We liepen naar het zwembad. Opeens tilde Ryan mij. 'Ryan zet me neer, n-' Voordat ik ook maar uitgepraat was rende Ryan al met mij in zijn armen richting het zwembad. Ik kon wel raden wat hij van plan was, niet veel later werd ik met een grote plons het water ingegooit. Justin die Caitlin vast had gooide haar ook het water in. Niet veel later lag ook Lisa in het water. Nu sprongen de jongens er zelf ook in. We hadden super veel lol en het werd een geweldige middag.

S'avonds zat ik op mijn bed een beetje naar de tv testaren. Opeens klonk er een smsgeluidje uit mijn Blackberry. Iemand smste me vanuit Nederland. Dylan misschien ? Hoe ik dat kon weten ? Ik had namelijk 2 mobiels, 1tje -mijn blackberry dus- om naar Nederland tesmsen en eentje -mijn Iphone- om in Atlanta tesmsen. Anyway, ik opende het smsje. Bianca. (L) Ik heb je mail gelezen. Het doet me pijn dat je alleen nogmaar vrienden wilt zijn. Ik kom zeker naar Atlanta, ik heb belooft om het goed temaken met je en dat doe ik ook! Je betekent zoveel voor me, zoveel dat ik wel moet gaan. Ik hoop dat het snel herfstvakantie is en dat 't leuk word.Dikkekus; Dylan. (K)
Ik smste terug; Dylan, (L) Je betekent ook echt super veel voor mij, dat moet je nooit maar dan ook nooit vergeten! Ik hoop dat als je hier bent we opnieuw kunnen beginnen. Als vrienden. Ik hou van je & ik mis je. 'xxxx Bianca.
Van de ene kant luchtte het me op. Maar van de andere kant maakte het me kapot. Wat als ik weer verliefd op hem word ? Hij weer mijn hard breekt ? Ik kan niet mét en niet zónder hem in mijn leven...

Reageer (1)

  • CareFree

    aw dat is eigenlijk best zielig. snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen