Ze hoorde een vriendelijke stem, en zag een lange jongen met donkerblond haar en grote bruine ogen. Hij had een kaarsje in zijn hand, daar kwam het licht dus vandaan!
'ah, leuk visite'zij hij. 'Woon jij hier?!'vroeg Bella. 'Tijdelijk ja, ik ben Hert wil je thee misschien?'. Op dat moment kwam Andrew terug met Jude. Jude sprong blaffend tegen Hert's benen op. Hert ging snel achter Bella staan, en smeekte Andrew om zijn hond bij zich te houden.
Bella sloeg een arm over Hert's schouder en trooste hem.'Is dat je vriendje Bella?' vroeg Andrew lachend. 'Dit is Hert, hij woont hier tijdelijk' zij Bella droog.'Serieus?!' vroeg Andrew wantrouwend.Hert knikte en vroeg of ze zin in thee hadden.Hij gebaarde dat ze hem moesten volgen. 'Laat me alsjeblieft nooit meer alleen op zo'n enge plek' zij Bella, 'hoezo? je vriendje was er toch?' zij Andrew plagerig.
Bella stak haar tong uit naar Andrew. Hert hield Jude goed in de gaten.
'zeg waar gaan we eigenlijk heen?' vroeg Bella aan Hert. 'We zijn er al' zij Hert en opende een deur aan de wand van de tunnel. Ze stapten (deze keer Jude ook) de kamer binnen.De kamer werd verlicht door een klein vuurtje met een theepot erboven. Andrew en Bella gingen naast elkaar zitten op een boomstam. Andrew boog zich naar Bella en fluisterde:'psst, ik weet dat je Hert heel charmant vind enzo, maar weet je zeker of hij te vertrouwen is?'.
'Doet er niet toe!''ik voel dat hij ons iets belangrijks te vertellen heeft'. zij Bella terug.
ze had gelijk.
Hert schonk thee voor ze in, en begon te vertellen...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen