Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 5 Melanie

Ik loop naar buiten na e fatsoenlijk aangekleed te hebben en stap in mijn vaders auto. Met een glimlach kijkt hij me aan en rijdt over de weg naar La Push. Ik kijk verwonderd om me heen en kir bij elk diertje dat ik zie. Ik hoor een grinnik naast me en mijn vader kijkt me aan. “Waarom neem je niet een keer je schetsblok mee naar het bos en gaat daar zitten?” “Hmm dat is nog geen eens een slecht idee. Goed idee pap. Doe ik.” Hij grinnikt weer en let op de weg voor hij voor een klein huisje stopt.

Ik stap uit en zie zowel 2 vrouwen als een stel jongens staan. Allemaal zonder shirt en met een tattoo. Allemaal, behalve 1 vrouw die gewoon normaal gekleed is maar krassen aan de ene kant van haar gezicht heeft. “U bent vast Sjef. En jij moet zijn dochter zijn.” Ik knik en glimlach beleefd. “Het dier waar het om gaat is niet als normale dieren meneer het..” “Noem me alsjeblieft geen meneer.” “Anders voelt hij zich zo oud als hij werkelijk is,” giechel ik en wijk uit voor een klap op m’n achterhoofd.

Het meisje met de gerafelde kleren grinnikt en kijkt me even keurend aan voor ze knikt en op me af loopt. “Ik ben Leah.” “En wij zijn de jongens waar je mee te maken wil hebben,” grijnst een andere en ik kijk ze met opgetrokken wenkbrauw aan. “ik bel je wel wanneer ik zo wanhopig genoeg ben dat ik contact met je wil. Tot die tijd…dag dag,” Leah begint te lachen en kijk me aan. “Wij worden zulke goede vriendinnen. Kom ik laat je de stad een beetje zien.” Ik glimlach en kijk naar mijn vader voor ik een smekend gezicht trek. “goed, goed hier. Voorzichtig ermee!” Ik knik braafjes en ren snel naar de auto voor ik in stap. Leah komt naast me zitten en glimlacht. “Ik wijs je wel de weg.”

Reageer (2)

  • jenfairytale

    je moet echt verdergaan
    hij is mega goed

    1 decennium geleden
  • Catmom

    coowl!!! verder!!!!!
    please?!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen