Foto bij You, Alisha Cullen on Hogwarts? *3*

Deel 3!

Ps; Elena heeft een gespronge trommelvlies: wens me beterschap!

xoxo <3

Alisha POV.


De volgende morgen word je wakker door iets wat je op je raam zit te tikken. Je staat op uit je bed. Je hebt nog niet helemaal door wat het getik is. Je kijtk even rond en ziet dan een uil op je raam tikken. Je schrikt al dat er een uil op je raam tikt maar je schrikt nog harder als je ziet dat die een brief bijheeft. Je doet je raam open en pakt de brief. 'Euh, dankje uil?' zeg je. Je ziet de uil wegvliegen en je doet je raam weer toe. Je pakt de broef. Hij heeft een goudgelige kleur. Je pakt de brief en opent hem.

Geachte mevrouw Cullen,



Het doet me genoegen u te kunnen mededelen dat u in aanmerking komt voor een plaats aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij & Hocus-Pocus, Bijgaand treft u een lijst aan van schoolboeken en andere benodigdheden

het schooljaar begint op 1 september Gelieve voor 31 juli per uil reageren



Hoogachtend



Minerva Anderling



Assistent-schoolhoofd


Je snapte de briel niet helemaal. Jij een heks? Maar die bestaan toch helemaal niet? Naja, jij moet niet veel zeggen, ze zeggen ook dat ik niet besta dus ja. Je zal het straks ff aan Carlisle vragen. Je gaat eerst douchen. Je pakt je kleren en loopt naar de badkamer. Je doet je pyjama uit en gaat onder de douche staan. Jij kunt namelijk nog wel warmte voelen dus voor jou was een douche heerlijk. Na een tijdje besluit je maar uit de douche te gaan. Je droogt je af en trekt je kleren aan. Je doet ook nog even je haar en dan ben je klaar.Je gaat terug naar je kamer en ziet dat het tien uur in de ochtend is. Je pakt de breif en loopt naar het kantoor van Carlisle. Je klopt op de deur.'Binnen' hoor je Carlisle zeggen. Je doet de deur aan en Carlisle kijkt je aan. 'Wat is er Alisha?'vraagt hij verbaast omdat je hier niet vaak komt. 'Nou, er zat dezemorgen een uil aan mijn raam met een brief en in de brief stond dat ik uitgenodigd was in ee heksenschool?' zeg je dan rap achter elkaar.Carlisle kijkt je raar aan. 'Geef me die brief eens' zegt hij serieus. Je gaf hem de brief en hij keek er even naar. 'Alisha ik moet hem bestuderen ga maar ik roep je als ik iets weet.' zegt hij. Je knikt er loopt zijn kantoor uit. Je gaat naar de woonkamer en ziet daat Emmet zitten. Je loopt naar hem toe en springt bijna op hem. Hij verschiet natuurlijk niet want hij heeft je al lang gehoord. Hij neemt je vast en knuffeld je eens. Je kan het ook heel goed met Emmet vinden. Na een tijd komt de rest ook beneden.

Carlisle POV.

...



Reacties?(A)

Reageer (3)

  • Fennec

    ^.^ !!!

    1 decennium geleden
  • MissCarrot

    next....

    1 decennium geleden
  • Sinners

    Verder dude (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen