4O.
Ik werd langzaam wakker door gegiechel maar ik nam de moeite niet om mijn ogen teopenen. Na 5 minuten gegiechel tehoren besloot ik toch maar mijn ogen te openen. Ik keek recht in het gezicht van Justin die ook net wakker was geworden. Zijn armen zaten nog steeds om mij heen. Ik ging recht opzitten en keek om, recht in de giechelende gezichten van Ryan, Chaz, Lisa en Christian. Ik liet me weer op mijn matras vallen. 'Auw, je licht op mijn arm.' Zei Justin. 'Weet ik.' 'Ga er dan vanaf.' 'Nee.' Protesteerde ik. Justin zuchte diep. 'Komen jullie beneden ontbijten of blijven jullie liever liggen ?' Vroeg Lisa. 'We komen zo.' Antwoorde Justin. Lisa liep de kamer uit gevolgt door Christian en Ryan. 'Goed bezig man.' Zei Chaz die daarna ook de kamer uit liep.

Toen Justin en ik eenmaal beneden waren begon Ryan meteen te praten. 'Vanavond gaan wij uit!' Zei hij vrolijk. Gosh, ik haatte mensen die zo vrolijk waren s'ochtends. 'Remember, Chirstian en ik zijn nog maar 14.' 'Dus ? Dat weten hun niet. Bovendien hoeven jullie niet tedrinken.' 'Oke dan, maar dan kleden Lisa en ik ons wel wij mij om vanavond.' 'Waarom ?' 'Omdat dat met jullie erbij zowat onmogelijk is.' 'Bedankt.' 'Graag gedaan.'Antwoorde ik droog.

Inmiddels was het avond en waren Lisa en ik bij mij thuis bezig met tutten. Ik trok een zwart jurkje aan met zwarte en zilvere glittertjes. Met daaronder zwarte hakken. Ik deed zilvere glitteroogschaduw op met mascara, eyeliner, oogpotlood, foundation en een klein beetje lipgloss. Ik was nu bezig met mijn haren. Ik krulde ze met een groffe krultang. Lisa had een wit met zilver jurkje aan met daaronder witte hakken. Ze deed dezelfde make-up als mij op. Nu was ze ook bezig met haar haren, die ze aan het stijlen was. Toen we klaar waren liepen we naar het huis langs mijn huis. Ryan's huis dus.

Reageer (4)

  • howshemove

    Verder!!:)
    En wie heeft kaartjes??
    Ikke ga:):)
    Vriendin heeft ze gekocht

    1 decennium geleden
  • Zomerr

    ik baal alles was uitverkocht !! bloedchaggie al de hele god ganse dag :@

    Grr..

    Snel veder

    1 decennium geleden
  • Lovato

    Jeeeeeeeej de 2e reactie -aa-
    Two words:
    Love it (:
    Nog twee woorden:
    Snel verder <33
    & ik ga nr et concert in Rotterdam, wnt daar woon ik -aa-

    1 decennium geleden
  • JayPro

    verder<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen