Foto bij After a life in Portugal with lies, now a lieless life in Gemany. *-41-*

*Deel 41...<3
x RockxPrinces & xElise


"Uhhu." zegt Tom en kijkt naar de tekening. Het stelletje lijkt ontzettend gelukkig op de tekening. Op de achtergrond ziet Tom een meer, met daarin een hartje getekend. Net zo'n hartje dat wij in het water zagen toen we 's avonds in het park zaten. Tom glimlacht. Zal ze stiekem haar en mij bedoelen? Misschien wel, misschien niet. Tom wordt behoorlijk moe ervan. Waarom kan het nu niet gewoon een keer makkelijk gaan.
Tom schrikt als hij ineens 2 armen om hem heen voel en de lippen van mij op zijn wang voel. Tom grinnikt. Ze is zo lief. Zijn greep om mijn middel, verstevigt hij en knuffelt me. Ik grinnik en de zon schijnt op ons bolletje. We zitten een tijdje zo, met onze armen om elkaar heen. Niets meer en niets minder. Geen van beiden zeggen we wat. En erg vind ik dat niet. Er hangt een aangename stilte tussen ons in.
Tom sluit zijn ogen van de felle zon in zijn gezicht. Hij voelt hem op zijn gezicht branden. Zijn hoofd leunt tegen dat van mij aan. Een aangenaam briesje zorgt ervoor dat de zon niet te warm is, maar precies goed. Het word alweer bijna zomer, en dat is te voelen ook. Tom voelt dat ik begin met bewegen. Hij haalt zijn hoofd weg en kijkt me aan. "Kom, we gaan eten." zeg ik zachtjes.
Tom knikt. We laten elkaar los en lopen naar binnen. Hij voelt dat zijn wang een beetje brand. Zal de zon zijn klusje geklaard hebben? Ik gooi 2 broodjes in de oven. Samen zitten we aan de keukentafel te wachten totdat de broodjes klaar zijn. Het belletje pingt af en ik haal de broodjes eruit. Ik leg ze op een bord en ga op zoek naar beleg. "Wat wil jij erop, Tom?"
Tom denkt na. “Doe maar zo lekkere Hollandse plak kaas.” Hij ziet me de kaas uit de koelkast halen en ik pak nog een pot jam. De broodjes zijn ondertussen afgekoeld en ik snijd ze één voor één open. Daarna beleg ik de broodjes. Tom glimlacht en begint te eten van het overheerlijke, warme broodje met kaas. Ik kom tegenover hem zitten en begin ook van mijn broodje te eten. Tijdens het eten kletsen we gezellig over koetjes en kalfjes.
“Weet je wat nu heel erg schattig is, Tom?”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen