Wanneer ik de volgende ochtend vroeg wakker word, spring ik meteen uit bed om al mijn spullen, die ik had gekocht of gekregen, in een koffer te proppen die ik van Mona had gekregen.Eenmaal klaar daarmee ren ik de badkamer in waar ik me snel douche en opmaak om vervolgens de trappen af te denderen met in mijn linkerhand de koffer en met mijn rechterhand proberend om mijn ene schoen aan te krijgen.
Zodra ik beneden ben en uit hijg komt al snel genoeg de man van gisteren naar binnen.We groeten elkaar en ik neem afscheid van Mona en zeg haar contact te houden.
In de koets die klaar stond neem ik plaats op een bankje met bordeaux rood leer en kijk uit het raampje naar mijn oude huis bazin en zwaai naar haar.Even hobbelt de koest wanneer er voorop wordt opgestapt en komt dan in beweging.Tot dat we te ver uit zicht zijn blijven we zwaaien naar elkaar.

Dit zou een heel nieuw begin zijn voor mij.Een meid, zonder scholing, van de straat wordt geholpen om het te maken in de muziek.Als ik het zou maken zou echt mijn hele leven veranderen.Maar zou ik dan ook nog tijd hebben om aan Joker te denken, of naar hem te zoeken?

In de tijd dat ik was vertrokken bij mij 'huis' wist ik niet dat er een bekend iemand was gearriveerd, iemand die mij terug probeerde te halen al vanaf dat ik bij hun was weg gegaan.Ik wist ook niet dat er deze week een circus zou komen, Noah's Arc Circus.

Reageer (1)

  • Amay95

    >>>>>>>>>>>>>>>>>

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen