Foto bij - 68 -

- Roxanne -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • PreciousMe

    snel verder

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Thnx Fie (Voor het nieuwe deel EN omdat je deze dag de officiële Laura inspiratieboost dag is ^^)
    Oeh, nu ben ik veel te nieuwsgierig! Wat gaat Roxanne allemaal doen? Ik wil het weten, dus je moet onmiddelijk door gaan. En waag het om het niet te doen! Dan kom ik in je dromen spoken en worden het nachtmerries, je weet dus wat je te wachten staat
    En nee, ik kan Éloise nog altijd niet af. Ze heeft wel gelijk dat Fred een leuke kerel is maar ik kan haar niet af. Sorry ik kan er echt niets aan doen.
    Mijn sympathie voor Roxanne blijft maar groeien, ik ben zeer blij dat ze me wilt terug halen & dat ze Victoria en Draco terug wilt koppelen.
    En in jouw serie is Carlo wel een beetje een schrikschijter, wat ben je toch weer geniaal! Ik vind Carlo nog wel oké, op het punt na dat hij Roxanne eerst niet wou helpen.
    En Loena, lieve lieve Loena. Ik vind het echt zo'n cool personage. En je kan ze echt goed beschrijven, net zoals Loena echt is in de boeken en in de films.
    Blaise is cool, ook al staat hij te flirten met Tamara en merkt hij dan niets op wat er rond hem gebeurd
    En ten laatste George. Dat is ook een schatje, waarschijnlijk heeft het te maken met het punt dat hij de tweelingsbroer is van Fred. En ik vind het geniaal, een bal met nepsnorren!
    Oké, ik ga mijn reactie afronden.
    Ik ga alleen nog zeggen dat ik super veel van deze story hou en ik vind dat je ongelofelijk snel verder moet gaan, vergeet niet dat ik anders je dromen in nachtmerries kom veranderen.
    Je bent dus gewaarschuwd

    SnelVERDER

    1 decennium geleden
  • Dreamcatcher

    Vrolijkheid heerst, nog een week en m'n examens zijn voorbij.

    Dit is ook de officiële Laura inspiratieboost dag.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen