Deel 2 =D
Geschreven door de GENIALE tuinkabouterALiën Fairytail ^^
Enjoy<3

'BOB!' Gilt Fairytail terwijl ze bovenop zijn rug springt. Jimi verliest hierdoor zijn evenwicht en valt. Fairytail rolt van hem af terwijl ze moeite moet doen om haar lach in te houden.'HOe vaak moet ik nog zeggen dat ik geen Bob heet?' Zegt Jimi chagerijnig terwijl hij weer overeind klimt.
Ruby neemt verbaast plaats op 1 van de wit-leren banken als BlueBell naast haar neerploft. 'Niet op Fair & Jimi letten hoar,stiekem zijn ze gwn op elkaar' Grijnst ze terwijl ze een lolly in haar mond stopt. 'Hou je bek blue , Ga met Armin tongen ofzo' reageert Jimi fel terwijl hij op een andere bank neerploft. 'Dat vind ik zielig voor Enya' grijnst BlueBell. Enya kleurt rood weg. 'Bitch' mompelt ze waardoor iedereen ,behalfe Ruby ,in de lach schiet. 'Bob?' grinnikt Fairytail dan die nog steeds op de grond ligt. Jimi reageert niet. 'BOB!' gilt ze nu. 'Fairy' roept Jimi met een overdreven opgezette meisjesstem terug.'Wil je me even overeind helpen?' Jimi zucht en staat dan op. Op dat moment komt Armin de kamer in rennen. 'Max heeft ruzie met Wil' Meteen springt iedereen op en volgt Armin naar de eetzaal. 'Go wilson' lachen Fairytail & Bluebell.'Max wint toch wel' grinnikt Hande.Ruby pulkt zenuwachtig aan haar nagels. Wat doe ik hier? Ze zijn Way anders dan mij..
'Wat is hier aan de hand?' Meteen kijkt iedereen op en ziet hoe Mevrouw Molen verbaast in de dooropening toekijkt. 'Zo knuffelen tieners elkaar tegenwoordig' Verzint Joyce snel. De rest moet moeite doen om zijn lach in te houden.
'Állemaal naar buiten! NU!' roept Mevrouw Molen dan kwaad. Fairytail,Joyce,Hande,Bluebell & Max moeten moeite doen hun lach in te houden en lopen dan achter de rest aan naar buiten.

'Fairytail,Jimi,Ruby,Armin,Enya,Bluebell,Hande,Max,
Jullie zijn Team rood, Wilson,Joyce,Chaja,Annick,Alex,Sam,Jelmer&Jeff Jullie zijn team blauw' zegt Mevrouw Molen als iedereen buiten staat.
'Ik wil niet met Bob' reageert Fairytail fel. mevrouw Molen kijkt verbaast op. Jimi krijgt een grijns op zijn gezicht. 'Wat grijns jij nou weer?' vraagt Annick terwijl ze Jimi een zacht tikje tegen zijn achterhoofd geeft. 'Auw' roept hij meteen. Nu is het Annick's beurt om te grijnzen.''God straft Meteen' mompelt Fairytail als ze langs Jimi heen loopt naar de tafel en neem er een briefje af.
Ook WIlson staat bij de tafel met een briefje in zijn handen. 'Wilson,lees de opdracht maar voor' zegt Mevrouw Molen met haar piepstem. Wilson zucht even..

Reageer (1)

  • IDGAF

    loveit <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen