Nu is het BlueBell haar beurt, om een Geniaal Stukje, online te zetten ^^

Met ze alle lopen ze terug naar het Appartement. Bluebell Huppelt voorop. En is uit volle borst Mega Mindy aan het zingen. Oke, wat doe ik hier überhaupt. Ik pas egt niet tussen die raar, maffe mensen hier! ‘’Lolly?’’ Fairytail, reikt Ruby een lolly toen, die ze weigert.
Max, is druk bezig, Bluebell stil te krijgen, Wat hem niet bepaalt lukt. En Annick en Chaja zijn druk in gesprek. ‘’En wie hoeft er een week niet te Opruimen!!’’ Gilt Fairytail, opeens. ‘’WEI!!’’ Gillen, Bluebell, en Max in koor. Annick en Chaja roepen geciteerd dat ze hun bek dicht moeten houden. ‘’Oew, zijn er twee Chaggie, omdat ze verloren hebben?!’’ Giechelt Hande. Het enige wat ze terug krijgt is een vernietigende blik. Als het Appartement in zicht is, Begint Fairytail te rennen. ‘’Wie het laatste bij de deur is, is een Alien!!’’ Gilt ze. En al snel Zit iedereen haar op de hielen, behalve Ruby. Bluebell, remt ook af. En gaat naast haar lopen. ‘’Ze zijn maf he.’’ Grinnikt ze. Moet zij zeggen >< Toch, knikt Ruby. ‘’Maar, je, kan toch wel gewoon mee doen. Het is niet Besmettelijk..’’ ‘’Uuh..’’ Ruby is stil, en weet niks te zeggen, Dus snel Stapt ze door. Alle Aliens, wat heeft dat kind zeg ><
‘’En wie was de eerste?!!’’ Jimi Doet vrolijk een Vreugde dansje. Ter wel Fairytail, Beledigt toe kijkt. ‘’Tss, als ik niet door me enkel was gegaan. Had ik gewonnen. ‘’ Zegt ze Stug. ‘’Je kan gewoon niet tegen je Verlies!’’ Verdedigt Jimi zichzelf. ‘’Bek dicht, Bob! Ik kan heus wel tegen me verlies.’’ Bekvechtend, gaan die 2 naar binnen. En Bluebell heeft, Ruby ook achtergelaten. Die had er dus duidelijk geen zin in. In zoon kind, dat zichzelf buitensluit.
Ondertussen, zit Bluebell al weer Bij Max, op zijn rug. En Max, moet haar maar even naar binnen dragen.
Jeff, is ondertussen Ruby al aan het vergezellen. Blijkbaar mag Ruby, Jeff wel, want al snel zijn ze in een gesprek gewikkeld. ‘’Max, Sneller!! Ik wil geen Alien zijn!!’’ Gilt Bluebell, die Max wat voortgang wil bijbrengen. ‘’Gestoord kind.’’ Grinnikt, Annick als ze ziet hoe Bluebell, Max als een paard behandelt. ‘’Max, ik zou maar luisteren, anders krijg je een trap. Roept, Jeff van achter. ‘’Jaa, Je bent voortaan mijn Knol!!^^ Dus nu heet je voortaan Knol^^’’ Giert Bluebell het uit, waardoor ze van Max, zijn rug af glijd. Iedereen kijk haar raar aan. Meteen is ze stil. ‘’Wat?’’ vraagt ze onschuldig. Nu schiet Enya in de lach. ‘’Dat kind licht dubbel van het lagen, omdat Max een knol is.’’ ‘’Niet grappig.’’ Zegt Max, beledigt.

Reageer (4)

  • IDGAF

    :] omg kind! geweldig ;D

    1 decennium geleden
  • Jimlock

    Ja ik ga zo snel schrijven x']
    Zit nu op de laptop van mijn ma, en ik moet er ook zo weer af.. Maar ik heb zelf ook een PC :]
    xoxo<33

    1 decennium geleden
  • Superhero

    VERDER VERDER VERDER!!
    Is Chaja's beurt (A)
    CHAJA VERDER XD

    1 decennium geleden
  • Imladris

    hahaha, geweldig!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen