"Ik doe je wat aan!" De groene Digimon begon zich steeds meer op te winden. Hij liep zelfs een beetje rood aan. "Heey, hou eens op!" riep Lopmon. "Snap je niet dat dat per ongeluk ging?" "Klep dicht houden, klein konijn!" schreeuwde de Digimon terug. Lopmons ogen begonnen groter te worden en tranen begonnen op te komen. Hij rende snel naar Jiro en verstopte zich snel achter hem. "Jiro-kun, doe wat!" zei Lopmon met een trilling in zijn stem. "Wat kan ik nu doen! Ik kan niet mijn arm verlengen ofzo!" "Jullie gaan er allemaal aan!" schreeuwde de Digimon. "Goburi Flame!" Een kleine vuurbal verscheen in de Digimons hand en hij gooide het naar Jiro en Lopmon.

"Ah, jullie zijn ook zo hulpeloos." zei Lunamon en ze sprong voor Jiro en Lopmon. "Tear Shot!" Een bal van water begon zich te vormen op de antenne van Lunamon en, als een katapult, werd de bal naar de vuurbal geschoten. De 2 ballen botsten op elkaar en ontploften in kleine druppeltjes van vuur en water. "Klein rotkonijn, ik zal je!" De Digimon rende naar voren met zijn knuppel in de aanslag. "Hah, denk jij dat je me daarmee kan verslaan? Lop-ear Ripple!" Lunamons oren begonnen snel rond te draaien. Na een seconde of twee kwam er een vortex uit gemaakt van bubbels. De vortex schoot zich naar de Digimon en raakte hem. De Digimon kon zich niet meer bewegen, want hij zat in het midden van de vortex. "Laat me hieruit!!!" schreeuwde hij.
Jiro en Lopmon keken sprakeloos naar wat er net allemaal gebeurde terwijl Kyoko alleen maar glimlachte. Ze richtte haar Digivice op de Digimon en een straal met licht kwam eruit. De Digivice kan kennelijk dus alle gegevens laten zien van de Digimon, want een computerstem zei:

Naam: Goburimon
Level: Rookie
Type: Virus / De Ogre Digimon
Aanvallen: Goburi Flame
Goburi Strike

"Lopmon, maak jij hem even af?" vroeg Lunamon. "Of heb je daar de moed niet voor?" "Natuurlijk heeft Lopmon de moed daarvoor!" zei Jiro en hij keek Lopmon aan. "Ik vertrouw in je." Lopmons ogen werden weer normaal en hij zei: "Ja, natuurlijk!" Lopmon sprong over Jiro heen en zei: "Maar wel samen." Een raar gevoel begon zich in Jiro op te bouwen en hij schreeuwde samen met Lopmon: "Blazing Ice!" Lopmons wangen begonnen op te zwellen en hij schoot een bal van geconcentreerde koude lucht uit. De bal ging zo snel, dat er een bries tevoorschijn kwam. De bal raakte Goburimon en ontplofte in een wolk van rook.

Toen de rook weg was, was er niks meer. Geen Goburimon, geen vortex. Goburimon was gedeleted.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen