'Zomervakantie!' Gilt Fini hard over het plein van de school heen terwijl ze tegen wat muurtje opspringt en een soort stunten maakt.Ik lach, samen met Espa, Joy en Megh.Ze hadden allang vakantie, alle vier hadden ze hun examen gehaald.Maar vandaag zouden ze me op komen halen en zouden we naar onze favoriete pizzeria gaan, Flippin' Pizza.


's Avonds pak ik mijn spullen in, in een grote tas en stap buiten in de auto naast mijn vader.'En, blij dat je vakantie hebt?' 'Duh'. Grijns ik naar hem terwijl ik mijn gordel om doe en mijn vader gas geeft.'Wanneer kwam je weer terug?' 'Euhm, met twee dagen.Weet alleen nog niet hoe laat ik het huis in zal stappen'. Zeg ik terwijl ik het raam uit kijk.Wanneer ik net een zucht wil loslaten schiet ik overeind wanneer ik aan het andere kant van het park, waar we langsreden, een jongen zie lopen.Hij leek veel op Dash.'Wat is er?' 'Huh? O, uh niks hoor'. Lach ik schaapachtig naar hem en ga weer goed zitten.Zou hij het zijn geweest?Zou het Dash zijn?Wat als hij het wel is, zou hij dan opzoek zijn naar mij of zou hij een nieuw slachtoffer zoeken?Wat moest ik doen? 'Ik zou niks doen, dadelijk raak je weer verzeild in die situatie' 'Nee joh!Je moet er achteraan gaan, dan kun je hem tegen houden!Misschien is hij wel ontsnapt!' Verbaasd van de stemmen kijk ik even rond, maar heb al snel in de gaten dat het mijn 'engeltje' en 'duiveltje' zijn.Onopvallend schud ik mijn hoofd terwijl de twee stemmen tegen elkaar aan het kibbelen zijn.

'LC, LC'. Ik kijk op en werk een stomme grijns op mijn gezicht.'Sorry pap, zat even vast in mijn gedachtes'. Mijn vader knikt en stapt uit om vervolgens mijn tas achteruit de kofferbak te pakken.Ik bel aan bij het huis van Fini die blij opendoet en mij stevig knuffelt, alsof we elkaar al jaren niet meer hadden gezien.

Reageer (3)

  • GrazyblOndje

    super goed snel verderrr

    1 decennium geleden
  • Theartoflife

    ik heb gisteren al pizza gegeten xD, vandaag pannenkoeken en morgen lasagna als t goed is..

    1 decennium geleden
  • Hopefulness

    Nu heb ik zin in pizza! o.o
    Zie je al een duiveltje en engeltje tegen elkaar kibbelen XD
    GENIAAL
    SNel verder poppetje :3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen