De man waarvan Amanda de naam nog steeds niet wist vertelde verder ‘Ze werden snel, slim, aardig, ze bouwden een complete ondergrondse wereld, maar het belangrijkste was…… Ze waren onsterfelijk.’ ‘Wooooow hé, serieus? Is het echt waar?’ vroeg Amanda verbaasd ‘Ja’ begon de man ‘en ze leven nog steeds, die tasjesdief van jouw.. dat is er één, maar er zijn er veel meer’ ‘hoe kan dat er waren toch maar een paar die die bestraling overleefd hadden?’ ‘Ja, maar ze kunnen ze zich wel voortplanten en zij én hun kinderen zijn onsterfelijk dus er komen er alleen maar meer bij.
Het begon koud te worden in de steeg dus Amanda trok haar groene jasje aan dat ze van haar tante had gekregen voor haar vijftiende verjaardag. ‘Waarom stal hij eigenlijk mijn tas?’ vroeg ze terwijl ze met knopen van haar jas speelde ‘ik denk dat ze alles doen om aan info over de aarde te komen, ze hebben immers sinds de oerknal ondergronds geleefd.’ De man kamde met zijn gerimpelde vingers door zijn dunne haar. ‘ze zijn waarschijnlijk naar buiten gekomen omdat er een scheur in de grond gekomen was door die aardbeving van een paar maanden terug’.
‘Maar, u zei dat het een soort mensen zijn, hoe komt het dan dat wij niet onsterfelijk zijn?’ vroeg Amanda ‘Maar wij stammen ook niet van hen af, wij stammen af van de apen’ ‘Oke even nadenken dat was een hoop info in één keer, hoe weet u allemaal?’ vroeg ze ‘Dat doet er niet toe, en het is Jij niet U’……….

Reageer (2)

  • CareFree

    Evje, het is echt een vet verhaal, maar volgens mij heb ik dit alles al eens eerder gelezen. Ik krijg nu echt een heel erg dejavu gevoel. Heb je dit van een boek of zo? Maar goed snel verder~!!1

    1 decennium geleden
  • WildDreamer

    Snel verder! Nu gaat die man haar natuurlijk ontvoeren en naar die bestraalden brengen.
    Of nog beter, ze wordt verliefd op één van de bestraalden en samen krijgen ze veel kindjes die half-broeisels worden en zo komt de mensheid erachter dat de bestraalden helemaal zo erg niet zijn als die stoute oude man met zijn gerimpelde vingers en dunne haar beweert!

    Udo udo udo, jij krijgt van mij een... knuffel!!! Virtueel dan (nerd)
    Haha nee grapje, ik heb dat groene knopje al ingedrukt, yay :'D
    Mag ik trouwens één kleine tip geven? Het verhaal zou makkelijker te lezen zijn als je wat meer punten gebruikte... verder is het cool (cool)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen