Foto bij 2.    p.o.v Ashleigh Howard

We rijden het schoolplein op en zetten onze fietsen in het fietsenhok. Terwijl wij naar ons groepje lopen vertel ik tegen Dais voor de 100ste keer dat Justin Bieber over 4 dagen in Nederland komt en dat er geruchten rond gaan dat hij nu al in Nederland is. Zoals gewoonlijk besteed Dais er niet veel aandacht aan en komen we ons groepje aan en worden begroet.
‘’ Hee Ash en Dais.’’ We geven iedereen een knuffel en dan vraag ik me opeens af waarom iedereen hier staat. ‘’Hebben we geen les?’’ ‘’Nee Engels gaat niet door’’ word en door Michael geantwoord. Ik knik en bedenk me dat we dan nog maar 1 uur les hebben en dat is gym.’’ We hebben dus nog alleen gym, zullen we naar de stad?’’ hoor ik Lauren opeens zeggen. Iedereen is het er mee eens maar ik bedenk me dan dat ik thuis nog wat te doen heb.
’’ Gaan jullie maar zonder mij ik heb thuis nog wast te doen.’’ ‘’ Okee Ash dan zien we je morgen wel weer.’’ zegt Dais dan en geeft mijn een knuffel. Ik loop weer terug naar het fietsenhok en zet me MP3 aan. Ik fiets rustig naar huis en zing af en toe wat mee met het liedje van Justin Bieber U smile. Ik kom bij een glad stuk en stap af zodat ik niet val. Ik loop rustig verder tot ik getoeter hoor en ik verschrikt om kijk. Het enige wat ik nog door heb is dat er een auto op mij af komt glijden en er allerlei beelden door mijn hoofd heen schieten.

Reageer (1)

  • pietpiraaaat

    it sounds like a nice story :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen