"W-w-w-wendigomon!?" Jiro keek naar de plek waar zonet het kleine konijntje lag, maar nu een een reusachtig dier. "Ja, Wendigomon. De Digivolutie van Lopmon." zei Lunamon, maar haar stem was trillerig. Wat was er aan de hand wat Lunamon wist en Jiro niet? "Jij verrot stuk hout! Je gaat eraan voor wat je hebt gedaan!" zei Wendigomon gevolgd door een brul. "Jiro, stap op." zei Wendigomon tegen Jiro terwijl hij bukte om Jiro op zijn te schouder te laten staan. "Dit is onmogelijk!" riep Lunamon. "Een Wendigomon hoort geen geweten te hebben! Ze worden beschouwt als wilde beesten die alles vernietigen!" Jiro pakte snel zijn Digivice.

Naam: Wendigomon
Level: Champion / Virus
Type: Beest Digimon
Aanvallen: Cable Crusher, Koko Crusher

Champion? Dat betekend dat hij net zo sterk is als Woodmon! dacht Jiro. "Jup, Jiro-kun." zei Wendigomon, Wacht, had Wendigomon nou net Jiro's gedachten gelezen? "Ja, Jiro-kun. Dat gebeurd er als een mens en een Digimon een goede band hebben." Jiro keek Wendigomon aan en ze knikte allebei. "HEEY>IK>BEN>ER>OOK!" schreeuwde Woodmon. "BRANCH>DRILL!" Woodmon's arm verlengde en ging richting Wendigomon. "Nou en, kan ik ook!" zei Wendigomon. "Cable Crusher!" Wendigomons arm verlengde ook en sloeg tegen de arm van Woodmon aan. "En nu, Koko Crusher!" 6 geweren verschenen op Wendigomons maag. Alle 6 vuurden ze razend snel op Woodmon! Woodmon kon het niet lang volhouden en dat was ook te zien aan hem. "Jiro-kun, nu!" riep Wendigomon. Dezelfde vreemde kracht borrelde weer in Jiro op en ze schreeuwden allebei: "Koko Buster!" De 6 geweren fuseerden in een groot kannon dat afvuurde. De kogel ging recht op Woodmon af en boorde zich door hem heen. "NEEEEEEEEE!" In Woodmon zat een groot gat dat uiteenviel in data, totdat er niks meer overwas. "Yosh, gewonnen!" riep Jiro-kun. "Ja, we hebben gewonnen!" riep Wendigomon terug, maar een fel licht omringde Wendigomon en hij begon te krimpen, totdat er een klein balletje overwas met 3 hoorntjes. "Oh shi..." zei Jiro voordat hij viel. "Lop-Ear Ripple!" riep Kyoko en de bubbels vingen Jiro op. "Wow, dankje Kyoko!" zei Jiro en liep snel naar het kleine bruine balletje was op de grond lag. Uit zijn ooghoeken zag hij dat Impmon weer bijgekomen was en samen met Nathan naar Kyoko liepen. Alex en Dracmon renden met Jiro mee. "Hey dat was goed voor de eerste keer!" zei Alex tegen Jiro. "Ja, echt wel!" zei Dracmon. "Thanks!"

"Hey Jiro-kun, dat ging goed he?" zei het kleine balletje tegen Jiro. "Wat? Ben jij dat, Lopmon?" "Nee-nee, ik ben Kokomon!"

Naam: Kokomon
Level: In-Training
Type: Kleine Digimon
Aanvallen: Double Bubble

Reageer (1)

  • Esutaa

    Superman is gewoon stiekem de beheerder en wil ons allemaal manipuleren met die voorbeelden! VLUCHT!!!! DE SCHUILKLEDER IN!!!!xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen