"Gwen, ga je mee naar La Push?"

Mijn vader had bruine ogen en een dikke bos zwart haar dat alle kanten op stond (Dat heb ik van hem geërfd). Op die dag leerde ik Embry Call kennen en vanaf dan geloof ik in liefde op het eerste gezicht.

" Hey Tom." Sam, die toen nog 'onderalfa' was (mijn vader, Tom Makhallen was toen de alfa), kwam lachend naar ons toe. "En jij bent vast Gwen?" vroeg hij terwijl hij mijn hand schudde. "Heeft Emily gekookt? Ik heb honger als een paard!" En om vaders woorden kracht bij te zetten gromde zijn buik. Sam knikte en we volgede hem naar binnen. Daar zat hij, hij had net wat gedronken en toen ik binnen kwam liep alles uit zijn mond omdat die open viel. "Ik denk dat ik al weet wie mijn schoonzoon wordt."zei mijn vader en hij proeste het uit.

S'nachts liep hij dus wacht en werd gedood door vampiers. Sam en Paul (die toen ook wacht liepen) probeerde hem nog te redden maar dat haalde niets uit. "Sinds die dag beschouw ik Sam als mijn tweede vader en Paul als een broer die ik nooit gehad heb. Ik zoek nog altijd naar die vampiers en mijn moeder is erger dan ooit!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen