Foto bij - 69 -

Libra - Cassie - Alexandra

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Boulevard

    Waarom littekens? Nou zeg, nu ben ik wel nieuwsgierig
    Ik vind Roxanne cool =D Ja echt serieus
    En nee, ik kan Éloise nog altijd niet af ^^ En Tamara eigenlijk ook niet als ik eerlijk moet zijn. Tja, niks aan te doen zeker? En nee, het maakt niet uit hoe lief Éloise ook mag zijn in je story, ik ga haar nooit af kunnen. Nou ja misschien als ze Fred dumpt, maar dan mag Fred wel niet verdrietig zijn want anders is zij de persoon die Fred verdrietig gemaakt heeft en dan kan ik haar nog altijd niet af. Volg je nog?
    Superdeluxe slagroomtaart met extra slagroom? Goed voor hem, dat is toch niets voor mij hoor ^^ Ik heb het niet zo op taart, natuurlijk eet ik het wel maar niet een superdeluxe slagroomtaart met extra slagroom, dat is veel te veel van het goede.
    Ik vind Libra maar een idioot, en Cassie eigenlijk ook. Alexandra is wel lief =D Ja ja, ik geef ook eens complimentje aan je verzonnen personages. Dus het komt er op neer dat ik alleen Alexandra en Roxanne af kan =D Dat is ook al een start ^^
    Maar oké, waat ik eigenlijk wil zeggen met deze lange lap tekst is dat je ongelofelijk snel verder moet gaan want anders ga ik je vervloeken ^^ Dus de keuze is aan jou ^^

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    Hoezo zijn ze rood? Is het weggebrand dan?
    Draco & de bitchfight, volgens mij zouden zijn ogen meteen uitpuilen als ie alleen maar denkt aan twee meiden in een bikini in een modderbad :Y)
    Snél Verdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :Y)_O_:9~:9~

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen