Foto bij | 001 | En de knappe postbode [Chad Michael Murray]

Malika De Jaegher:
- 19 jaar
- 1 zus; Filou
- woont samen met haar moeder in België in stad Antwerpen
- groot huis
- heeft een hond; chow chow
Filou De Jaegher:
- 17 jaar
- zus van Malika
- woont ook samen met haar moeder
- ook in een groot huis
- heeft een kat; britse korthaar

Chad
- 21 jaar oud
- werkt bij de post
- de rest kom je wel nog te weten

Pov Malika
Hmmm lekker in de zetel op een late avond naar mijn favoriete serie kijken op mn flatscreenTV met een zak popcron. Het leven kan héérlijk zijn hea. Al vind het zelf wel een tof leven. Jullie vragen zich waarschijnlijk al wat mijn favoriete serie is. Wel hé, hetis One Tree Hill ;D Na 3 afleveringen val ik inslaap met de gedachte bij de serie. Je droomde ervan om ooit naar de plaats te gaan waar de serie wordt opgenomen.

volgende ochtend

'Goedemorgend' wens ik iedereen toe als ik de trap afkom. Ze zeggen allemaal goedemorgend terug. Opeens begint Filou te zagen. Ik denk in mijn eigen Oh gosh hou je klep nou eens. Nouja ze vroeg dit aan me 'Moet je eens niet een vakantiebaantje zoeken als je op reis wil gaan naar dat stomme One Tree Hill ding daar' Nouja ze haatte die serie. Ze weet niet wat ze mist joh ;p '1 keer in je leven moet ik je gelijk geven. Ik ga vanmiddag al eens opzoek, of misschien straks al. Mams?' 'Wat is er nou weer? Weer voor geld voor dat reisje? Krijg je niet, je weet dat, zoek maar een baantje, in het weekend of in de vakantie.' 'Wel het gaat over dat baantje' 'Dan is het goed' zegt men moeder op en sneu manier. 'Laat het me nu eens vragen inplaats van te zagen. Zouden ze hier bij de post een baantje vrij hebben?' 'Ik denk het wel. Een nee heb je en een ja kan je krijgen.' antwoord mams 'Ik ga het meteen vragen!' Ik maak snel een boterham met choco en ren men fiets op. 'Recht naar het postkantoor.' zeg ik dapper.

Aangekomen bij het postkantoor

Ik zie daar een jongen staan die net wou vertrekken met de post maar ik kon hem nog snel vragen waar ik de baas kon vinden. Hij legde me vriendelijk de weg uit en zei me gedag en vertrok aan zijn ronde.
Even later..
Ik klop onzeker op de deur. Zenuwachtig dat ik was ;o. 'Binnen!!' roept de baas. Ik ga voorzichtig binnen en wacht tot hij zegt dat ik mag gaan zitten. 'Heej ik ben Malika en ik ben hier nog maar een net komen wonen. En ik vroeg me af of jullie nog iemand nodig hadden voor in de vakantie? Ik zit namelijk op de hoge school. En zoek een baantje voor in de vakantie en/of in het weekend.' 'ja hoo, zeker en vast, er zijn dan vaak mensen op reis, vooral in de grote vakantie, dan kunnen we zeker hulp gebruiken voor de post te sorteren! Vind je het erg om te sorteren?' vroeg de baas. 'Nee hoor zeker niet, als ik maar een baantje heb!' 'Okee dan is het goed maar ik wil je eerst testen, volg me maar, dit is Rosalie, ze werkt hier bij het sorteren, ze zal even voor doen hoe het moet en dan moet jij even post sorteren.' Na even sorteren zegt hij al vastbesloten 'Het is snel en goed, je bent aangenomen voor in het weekend en in de vakantie, laat je gegevens maar achter en ik laat je weten wanneer je kan beginnen, goed?' 'Komt in orde, zeker en vast, hartstikke bedankt voor het baantje.' zeg ik heel blij.
Ik rij héél snel terug naar huis, daar aangekomen zie ik diezelfde jongen van deze morgend, het is vast zijn einde van de ronde. 'Eum, Malika toch?' Hunk hou weet die nu mijn naam? vraag ik me af 'Euuh ja ik woon hier, hoe weet je mijn naam?' 'Oh van de brief, er is blijkbaar post voor jou, hier nog een paar brieven' zegt hij vriendelijk. 'Oh okee dankje' zeg ik vriendelijk terug en zeg hem gedag. Ik doe nog maar net de deur open en ze vragen me al uit, net een kruisverhoor ;o. Ik zeg dat ik de job heb en ik zeg dat ik naar me kamer ben. Nouja even One Tree Hill kijken tot het eten klaar is. 'Eteeeen!' roept kleine zus Filou. Ik zit midden in de aflevering maar ja als ze roepen moet ik gaan. Ik kom beneden en ik ruikt al wat het is zonder dat ik het moet zien. 'Bah spruiten met varkenskotelet en aardappelen.' zeg ik boos. 'Eila, een beetje op je woorden letten ja, ik heb me hard uitgeslooft voor dit klaar te maken en dan is het niet goed voor je? Eten ga je doen. NU!' zegt mams kwaad terug.




Abo's, Kudo's, Reacties?

Reageer (2)

  • Gerrard

    Leukk!<333 verder

    1 decennium geleden
  • TheUnicorn

    Hij is wel een knapperd he (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen