Opeens is het doodstil in de woonkamer en twee paar ogen kijken me geschrokken aan.

"Ikeuhm...denk dat ik maar naar huis ga" fluisterd Sky.

Ze staat recht, kijkt me nog even hoofdschuddend aan en loopt dan gevolgd door Micha naar de voordeur. Ik laat mijn hoofd in m'n handen vallen en slik de brok in mijn keel door. Slim gedaan hoor! Zodadelijk vlieg je terug op straat.
Ik hoor de meiden in de gang gedempt praten en tel de seconden tot Micha weer voor me staat.

"Alex?"

Ik durf niet op te kijken en schrik als Micha door haar knieen zakt om me te kunen aankijken.

"Alex? Is het dat wat je dwars zit? Dat je homo bent? Leef je daarom op straat?"

Ik zucht en kijk haar uiteindelijk aan, bang om boze ogen te zien maar haar ogen staan zacht en ik zie er medelijden in. Ik knik en voel hoe er een traan over mijn wang glijd.
Micha legt een hand op mijn schouder en kijkt me lief aan.

"Kom maar mee naar de keuken dan maak ik een lekker kopje koffie en kun je eens goed je hart luchten want ik denk echt wel dat je het nodig hebt"

Ik kijk Micha vertwijfelt aan. Mijn vertrouwen in mensen is zodanig klein geworden de laatste tijd maar als ik met iemand moet beginnen om opnieuw te leren vertouwen dan denk ik dat ik bij Micha goed zit.

En zo gebeurt het dan, Micha neemt me mee naar de keuken en daar stort ik eindelijk na zo'n lange tijd mijn hart uit. Micha en ik hadden een goed gesprek met heel veel tranen en opluchting dat ik eindelijk aan iemand mijn verhaal kon doen zonder dat die persoon me veroordeelde of me walgend aan keek. Ze word vast een zeer goede vriendin, denk ik nog bij mezelf wanneer ik eindelijk in slaap val.

*devolgendedag*

We zijn ons lachend en kwebbelend aan het klaar maken voor het concert van Adam Lambert, ik kan het nog steeds niet geloven dat ik Adam in het echt zal te zien krijgen en vraag tot vervelens toe aan Micha of het wel heel echt waar is dat we naar ginder gaan en dat ik echt met haar mee mag.
Sky heeft haar excuses aangeboden en nu zijn we ook vrienden, ze had zelfs oude kleren mee van haar broer, niet echt mijn genre maar het is beter dan niks hé en ik ben al blij dat ik eindelijk eens weer een verse boxer aan mijn kont heb.

"Euhm Micha? Zou ik even je eyeliner mogen gebruiken alsjeblief?"

Micha kijkt me met opgetroken wenkbrouw aan maar grijpt dan toch grijnzend in haar toilettas en geeft me het zwarte potloodje aan.

"Zijn er zo nog van die leuke verassingen die ik moet weten?" lacht ze.

"Euhm...Nou nee niet echt, naja behalve dat ik tot over mijn oren verliefd ben op Adam Lambert verder is er niks speciaals aan me hoor" lach ik.

Een half uur later zitten we bij Sky en haar moeder in de auto op weg naar mijn droomconcert samen met mijn twee nieuwe beste vriendinnen.

Mijn dag kan niet meer stuk!


















If you like, leave reaction (A)

xLex

Reageer (23)

  • Red_Velvet_

    Ik lees je verhaal nu pas, maar ik kan niet wachten op het vervolg. Verder please!

    1 decennium geleden
  • XSkyX

    i love your story but i wonder if the day you'll continue will ever come???

    (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • MizzStrify

    Snel verder!!!

    1 decennium geleden
  • Axel8RoxVex

    If you like?! I love it!!
    Snel verder gaan hea? ^^ (lol)
    Xx(cat)

    1 decennium geleden
  • Millionars

    verderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverder
    oke?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen