Foto bij 102. Koken voor de broers.

Enkele ogenblikken later waren we aangekomen bij het huis van de Kaulitz’en. Tom was al aangekomen. Bill zette zijn auto op de oprit en samen stapten we uit en gingen we naar binnen. ik gooide mijn tas op de grond in de gang. Toen ik de living binnenkwam kwamen Viper en Gucci naar me toegelopen. Ik gaf ze elk wat aandacht en volgde daarna Bill naar de keuken waar Tom aan tafel zat met zijn hoofd op zijn handen steunend. Bill legde zijn autosleutels op hat aanrecht en ging vervolgens tegen het aanrecht leunen. Ik schoof de stoel naast Tom achteruit en ging naast hem zetten. Ondertussen wreef ik met mijn hand over zijn rug. Tom keek me aan en gaf me een waterachtige glimlach. Ik glimlachte terug naar hem. “ Ik heb honger.” Verbrak Bill de stilte. Ik keek hem aan. “ Zal ik iets klaarmaken?” “ Wat dan?” vroeg Tom. “ Ik zie wel wat ik vind hier.” Glimlachte ik “ Gaan jullie maar in de woonkamer wat tv gaan kijken, terwijl maak ik wel iets te eten klaar.” “ Moet ik niet helpen?” vroeg Bill. “ Neen, neen. Laat mij maar doen.” Zei ik terwijl ik rechtstond. “ Zal je alles vinden?” vroeg Bill nogmaals. “ Ja, liefje. Ga nu maar met Tom wat tv kijken.” zei ik terwijl ik hun wegwimpelde uit de keuken. Tom stond recht en wandelde zonder op Bill te wachten naar de woonkamer gevolgd door de honden. Ik liep ondertussen naar de koelkast om te kijken wat er allemaal inzat. Bill kwam achter me staan en legde zijn handen op mijn Eupen en gaf me een kusje in mijn nek. “ Je bent veel te lief.” Fluisterde hij. Ik voelde me gevlijd met het complimentje. Bill liet me los en ging Tom achterna.

Terwijl ik de groenten die ik in de koelkast had gevonden aan het koken was, zocht ik om 3 wijnglazen. Ik had achteraan in de overvolle koelkast van de broer nog een fles witte wijn gevonden. Ik schok 2 volle glazen voor de broers in en een half glas voor mij. ik nam de 2 volle glazen en ging naar de woonkamer waar zoals verwacht de broers tv zaten te kijken. “Ik heb een aperitiefje.” Zei ik vrolijk en zette de glazen witte wijn voor hun neus. “Alstublieft.” Zei ik. “ Bedankt.” Zei Tom “ Waar heb je die uitgehaald?” “ Ergens gevonden, achteraan je volle koelkast.” Zei ik lacherig. Terwijl trok Bill me op zijn schoot en gaf me een kus. Ik kuste hem gunstig terug. “ Waar heb ik zo’n meisje als jou aan verdient?” vroeg hij. Mijn wangen werden rood, ik voelde het gewoon. “ He, hé charmeur.” Mompelde Tom tussen zijn tanden. “ Wat zei je daar?” vroeg Bill lacherig. “ Niks, niks!” zei Tom schijnheilig en nam een slok van zijn glas. Ik schudde lacherig met mijn hoofd. “ Ik ga verdoen in de keuken.” Zei ik en gaf Bill nek een kusje op zijn voorhoofd en stond terug recht.

Ik was net op tijd terug in de keuken. Mijn pasta was haar en mijn groenten ook. Ik goot de pasta af en deed er de groenten en saus bij. Toen ik dat gedaan had begon ik de tafel te zetten. “Als je wilt kan je aan tafel.” Zei ik vanuit de keuken. “ We komen.” hoorde ik Tom zeggen en niet veel later kwamen Bill en Tom de keuken binnen en gingen op hun vaste plek aan tafel zitten. “ Het ruikt hier heerlijk.” Zei Tom. Ik giechelde wat verlegen en zette toen de pot pasta op tafel. “ Vwala, een vegetarische pasta met veel groenten.” Stelde ik hun voor. Ik zag dat Tom zijn neus op trok. “ Wacht maar tot je het geproefd hebt Tom.” Lachte ik. Ik schepte op bij iedereen en toen begonnen we te eten. Ik zag hoe Tom stond te twijfelen om een hap te eten. “ doe nu maar.” Zei Bill terwijl hij ook zijn eerste hap nam. Tom prikte in zijn pasta en begon langzaam te eten. Terwijl hij zijn eerste hap in zijn mond stak kreeg ik complimentjes van Bill : “ Hmm, dit is heerlijk! Echt waar schatje. Van wie heb je dat recept, je bent echt een kooktalent.” Ik schudde even ongeloofwaardig met mijn hoofd. “ Euhm, Bill, ik heb nog maar 1 keer voor je gekookt.” “ Als alles zo goed smaakt als dit mag je voor mij elke dag komen koken!” zei hij terwijl hij nog een hap nam. Ik lachte en keek ondertussen naar Tom. “ En?” vroeg ik. “ Ik moet Bill gelijk geven.” Zei hij. Het gevoel dat het gaf was ongelofelijk. Bill legde even zijn vork neer en sloeg zijn arm rond me. Hij gaf me ene kus op mijn wang. “ Mijn keukenprinses.” Zei hij en gaf me een knuffel.

Reageer (2)

  • NoDeatheater

    Verder!

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Hehe lief dat Bill en Tom het zo lekker vinden en er zo blij mee zijn dat ze voor hen kookt (:

    snel verder :3
    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen