Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 6 Melanie

Na een tijdje door de stad rond te slenteren zetten we de auto van mijn vader bij het huis en lopen we door het bos naar het huis van Emily toe waar we naar binnen lopen. “Nou dit zijn een aantal jongens die je maar mag negeren,” grijnst ze en loopt naar een bank waar ze neerploft. “Lust je een muffin? Ik zou ze maar snel pakken voor ze op zijn,de jongens kennende.” Ik knik met een glimlach en pak een muffin voor ik naast Leah ga zitten.

“Aangezien Leah zo onbeschoft is stellen wij onszelf maar voor. Ik ben Quil, die gek hier naast me is Embry, daarnaast Jared, Paul, Collin, Brady en Seth. De enige die mist zijn Sam en Jacob.” Ik knik even en glimlach naar Quil. “Melanie.”

Zodra de deur open gaat kijkt meteen iedereen om. “Hoe is het met hem?” “Het komt helemaal goed met hem. Hij moet alleen rust hebben.” Ze knikken en ik kijk naar de man die in de deuropening. Hij moet vast Sam zijn. Hij straalt gezag uit en te horen aan de toon waarop er tegen gesproken wordt. “Euhm…zou ik hem mogen zien? Ik ben best nieuwsgierig naar wat voor het dier het is en wat er speciaal aan is. Zelf wil ik ook dierenarts worden.”

Reageer (3)

  • ShyAnimagus

    een heel speciaal dier,
    een soort vormveranderaar en je gaat hem heeel leuk vinden xD
    We noemen hem Jake onze rashond ><
    hahhaha btw zou ik misschien een soort rolletje mogen als alto meisje en girlfriend van embry of seth ofzo :$:$:$:$:$:$
    vind het altijd lol om dat soort dingen te lezen :$:$:$:$
    x

    1 decennium geleden
  • xoxPrisxox

    het is een wolf genaamd Jacob of nietxD
    snel verder(H)

    1 decennium geleden
  • montymarijuana

    vedome
    snel veder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen