Foto bij #8: Work

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • abcd

    geweeeeeeeeldig <3
    ik hoop dat je snel een nieuw deel schrijft 8D
    hoe ga je dat btw doen als curtis de tijd terugdraait &zo?
    ben benieuwd C:

    x

    1 decennium geleden
  • Westwood

    ALINEA ÉÉN: Lucy, het is perfect normaal om seks te willen met Nathan. Ook al is het in wanker. En ja, het wordt tijd dat je hun namen leert, ook al zijn jouw bijnamen enorm toepasselijk xd, maar vertel ze alsjeblieft niet te veel over Simons verleden. Please? Voor een mede-gekkin?
    ALINEA TWEE: Hier geef ik je helemaal gelijk, schat. Ik bedoel, mensen die elkaar pijn doen zijn pas niet goed bij hun hoofd, terwijl zelfvernietiging eigenlijk een perfect normaal menselijke 'neiging' is, om het zo maar te noemen.
    ALINEA DRIE: Oké, dat was niet erg slim... Als je nu gewoon je kleren had gescheurd, kon je iemand gewoon wijsmaken dat je verkracht geweest was...
    ALINEA VIER: AIHGRIEHEHHHHMZGUM, jammer genoeg kan Lucy erg goed acteren D: ! En Curtis heeft jou helemaal niets verkeerd gedaan *knijpt haar ogen tot spleetjes* ...
    ALINEA VIJF: Yep, Lucy kan acteren...
    ALINEA ZES: CURTIS. WAAROM BEN JIJ ZO GOEDGELOVIG?
    ALINEA ZEVEN: Wie? Nathan? Het is Nathan, eh c: ? Alsof ik dat nog niet wist.

    ALGEMENE COMMENTAAR: AWESOME. EPIC. MONSTERLJK. EN GENIAAL.

    Dit was leuk :3. Als ik van het weekend niet te veel te doen heb, ga ik de voorbije hoofdstukken ook zo analyseren ^^ .

    1 decennium geleden
  • Relax

    Eigenlijk brengt ze Simon toch echt in een slecht daglicht hier. Volgens mij had ze dat dus beter niet gedaan. Maar dat dacht ik bij de aflevering ook al. :') En ik zou toch eens graag Kelly zijn. Alleen al om eens met dat accent te spreken. (cat)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen