Ik schrik van zijn directheid en heb toch zo mijn twijfels. Waarom wilt Tommy het niet rustig aan doen? Oké, ik wil ook graag seks met hem maar toch vind ik dit een beedje heel snel gaan.

"Draai je om!"

De drie woorden komen sissend en dreigend uit Tommy zijn mond en bang dat hij weer boos word draai ik hem om en zet me op handen en knieen.

"Heb je al veel seks gehad?" vraagt Tommy koel.

Ik draai mijn hoofd en kijk hem aan. Zijn ogen staan koud en kil maar toch zie ik het vuur van lust erin branden. Ik knik en Tommy grijnst.

"Dan heb je vast geen voorbereiding meer nodig hé?"

Voordat ik nog iets kan zeggen trekt hij mijn billen wat uit elkaar en stoot hard bij me naar binnen.
Ik schreeuw het uit van de pijn maar bij de eerste kreet drukt Tommy mijn hoofd in het kussen zodat mijn schreeuw gesmoord word. Tommy stoot nogmaals hard in mijn lichaam en ik voel hem hijgen in mijn oor.

"Dit wilde je toch zoo graag?! Wel! Geniet er dan van in plaats van te janken!"

Tommy trekt me aan mijn haren recht en houd met zijn andere hand mijn middel vast zodat ik niet voorover val. In normale onstandigheden zou dit een verschrikkelijk lekker standje zijn doordat hij zo extra diep in me kan stoten maar het doet me nu verschrikkelijk veel pijn.

"Schreeuw en ik plak je mond toe, begrepen?!"

Ik weiger antwoord te geven en schok op van een harde stoot diep in mijn lichaam. Tommy begint op een snel tempo te stoten en neemt met zijn ene hand mijn slappe lul vast en begint er op een moordtempo aan te trekken. Heel langzaam ebt de pijn weg en na de zoveelste stoot tegen mijn prostaat kreun ik het uit van genot.

"Jaah kreun voor me slet! Nu vind je het wel lekker hé?"

Tommy zijn stoten worden nog harder en ruwer en hij trekt me zo hard dat ik piep van de pijn. Gelukkig snapt hij het en laat me los maar neemt me nu steviger vast rond mijn heupen zodat hij nu nog sneller, harder en dieper in me kan stoten. Om de nieuwe pijn wat te verzachten neem ik mezelf vast en trek me in een sneltempo af. Het genot komt weer terug en ik voel hoe mijn buik zich begint samen te trekken. Hoelang we al bezig zijn weet ik niet maar opeens voel ik hoe Tommy hard in mijn heup knijpt en hevig begint te schokken. Ik versnel mijn tempo nog wat meer en samen komen we kreunend klaar.










(sorry voor dit kleinere stukje maar anders komt het verhaal niet mooi uit en ik hou er graag wat spanning in) ;)












Reacties please(A)

xx C

Reageer (22)

  • WonHakWoon

    Ga please verder met dit verhaal!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Red_Velvet_

    Verder please! Ik ben helemaal verdiept in het verhaal.

    1 decennium geleden
  • BloodySky

    omg verder (H)

    1 decennium geleden
  • Glamnation

    Veder!

    1 decennium geleden
  • MandyB

    vederr!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen