Foto bij #9: Minutes later

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Relax

    “Oooh,” grinnik ik: “Ga je nu huilen?” Het is echt leuk om een prick te zijn, dan kom je gewoon weg met zulke dingen! Nathan, haha. Of Lucy eigenlijk, maar toch Nathan. Je snapt me wel. :'D Dit is inderdaad leuk en oh oh, ik kijk al uit naar het volgende deel ook. (cat)

    1 decennium geleden
  • Westwood

    ALINEA ÉÉN: Inderdaad, Lucy... Dit gaat héél erg leuk worden BD
    ALINEA TWEE: Curtiiiiiiis D: ! Doe het rustig aan met Simon, hij heeft tot nu toe niemand iets verkeerd gedaan die géén probation worker is!
    ALINEA DRIE: Oei, oei, Alisha en Kelly zijn er ondertussen ook al D: . (Alsof we dat nog niet wisten.) En ja, Nathan/Lucy, dit zou nog zéér interessant kunnen worden ^^ .
    ALINEA VIER: Dit zou inderdaad grappig zijn geweest, was de situatie zelf niet zo fucked up xd.
    ALINEA VIJF: Oh, my God. Nee, ik neem mijn woorden terug. Het blijft hilarisch, ook al is hetgeen wat Lucy gedaan heeft nogal rot. Je beschrijft het echt goed ^^ .
    ALINEA ZES: Haha, inderdaad. Volgens mij zou het héél erg leuk zijn om een prick ze zijn, buiten het feit dat iedereen je op ten duur in de steek laat omdat ze je beginnen haten. Maar niet mijn Nathan. Nee, niet Nathan. Nooit.

    ALEMENE COMMENTAAR: Haha, inderdaad, dit is één van de leukste delen c: ! Ik kan niet wachten tot het tiende, wanneer ze beseft dat ze op een lijk zit en Simon Sally dus ook vermoord heeft :B.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen