Foto bij #10: Nathan's body

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Relax

    Hahahaha, dan komt Nathan zo droog uit de wc. :'D Die Lucy weet wel voor ieder persoon de juiste opmerkingen te geven eigenlijk en jij schrijft dit toch echt zo goed. :Y) En Simon was echt de zak want hij wou haar helemaal niet vermoorden en tsja, de arme jongen.

    1 decennium geleden
  • Westwood

    ALINEA ÉÉN: Weet je, Lucy... Dat is hetgeen wat Nathan ook zou gezegd hebben. En stop met de rest zo te mindfucken, haha xd. Het wordt een beetje te grappig.
    ALINEA TWEE: Ik kreeg tranen in mijn ogen toen ik die scène bekeek en nu opnieuw D: . Arme Simon! Volgens mij had hij nooit Sally willen vermoorden en ging het duidelijk echt om een ongeluk. Ik wil 'm knuffelen...
    ALINEA DRIE: Pffft, nu je het zo vanuit een personage beschrijft, krijg ik er nogal braakneigingen van. (Maar dat komt ook doordat ik een beetje ziek ben, maar whatever.)
    ALINEA VIER: Simoooooooooooooooooonnnnnnn D: (huil)
    ALINEA VIJF: Hij zit te schijten, Luce, juist achter de deur waar je zojuist tegenover zat :Y) .

    ALGEMENE COMMENTAAR: Pffffft, dat was inderdaad wel een fucked up scène om te beschrijven, maar je hebt het héél goed gedaan ^^ ! Ik leef met de dag meer mee met de personages en door jouw verhaal nog meer :B.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen