Foto bij H4. Naar de stad

Hij zing: ''You know i love you and i pray that we be togheter for ever and always. Selena wordt helemaal rood en straalt. Als Justin opeens stopt met zingen stopt Selena ook met lachen. Justin pakt een roos en doet die in haar bruine haar. Daarna pakt hij een doosje waar een ketting in zit. De ketting heeft de vorm van een hart. Hij doet haar haar opzij en doet de ketting om. In de ketting staat Jelena. ''Wat betekend dat?'' Vraagt Selena. Onze namen samen. Ze geven elkaar een kusje.

''Hoelang blijven we hier?'' Vraagt Selena want we hebben ook nog school. Maak je geen zorgen je had zo ie zo al bijna vakantie. Dus je eigen justin heeft naar school gebeld en je afgemeld. ''Wauw'' Zegt Selena en Springt Justin om zijn nek. Ze zoenen elkaar. Opeens wordt er op de deur gebonsd. Binnen roept Justin. Het is Patricia. ''Goeie morgen'' roept ze. Ze vraagt het met haar school zit. Maar Justin was ook zo lief op haar af te melden. Justin zegt: ''we gaan vandaag shoppen''. We nemen een taxi en gaan. Ik moet me wel eerst nog omkleden. Justin Schiet de badkamer in. Selena heeft Besloten een rokje en topje aan te trekken. Op een gegeven moment staan ze in de hotel loby. Aangekleed en opgefrist. De taxi was aangekomen want Justin kan nog steeds niet zelf autorijden.

Het was geen gewone taxi maar een limotaxi. Ze stapte in en zo eigenwijs als Justin was is hij in het hotel niet naar de wc gegaan. Hij kan ook niet zomaar buiten gaan plassen want hij is beroemd. En dan zouden allemaal meisjes komen. Hij wouw dat niet. Ondertussen dacht Justin na. Zou zijn beste vriend niet iets voor patricia zijn? Maar hij zegt niks en pakt zijn blackberry. Hij begint te pingen met Usher. Hij vraagt was Usher wat hij ervan vind. Usher pingt dat hij ze elkaar een keer moeten ontmoeten. Hij pingt ik moet gaan ik ga shoppen met me baby. Justin moet nog steeds naar de wc. Selena en Patricia wachten tot hij terug is . Het duurt wel lang Uiteindelijk komt hij terug. Zo zegt Selena wat heb jij uitspookt in die wc het duurde zo lang.... ''Ja'' Zegt Justin weetje hoe moeilijk het is om je broek op te hijzen met gips en een mitella.

Reageer (1)

  • xBoyfriend

    hahhahahaha leuk stukje

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen