Foto bij H5. De paarse Jurk

Haha zegt Selena blozend. Als ik me arm weer kan gebruiken ga ik je dood knuffelen baby zegt Justin. Als ze een winkel inkomen kon Selena haar ogen niet geloven wat mooi. Patricia schrikt zich dood van de prijzen. O mijn god zevenhonder euro voor een vest zoveel geld heb ik niet hoor....Ik wel zegt Justin en glimlacht. Hij doet zijn hairflip. ''Dus je wilt voor ons betalen?'' vraagt Patricia. Ja natuurlijk. Zo schat heb je al wat leuks gezien vraagt Justin aan Selena. Ja zegt Selena en wijst naar een jurkje. Het Jurkje is lichtpaars en kort. ''Alleen hij is wel superduur'' Pas hem is... zegt Justin. Selena gaat in 1 van de luxe kleedhokjes. Ze komt eruit. Daar staat ze het lichtpaarse jurkje met een Vhals. Er zitten 2 touwtjes aan de achterkant van haar nek. Die moet je vast binden. Ook haar lange bruine haar met aan de onderkant grote krullen valt over haar blote schouders. ''Wouw'' zegt Justin dat jurkje koop ik zeker voor je.
Patricia komt met paarse hakken aanlopen doe deze aan.... Selena ziet er prachtig uit in dat setje. ''Ik wil je wel altijd in zo een jurkje zien'' zegt Justin.'' Ik wordt niet goed'' zegt patricia en doet alsof ze moet overgeven. Opeens komt Christian binnen. Patricia staat verstijfd. Hij is eigenlijk een soort minibieber. Alleen hij heeft een beugel. Christian geeft justin een boks ze praten ''zo zo is dat je chick?'' Hij wijst naar Selena ik haar paarse jurkje. Inmiddels heeft ze ook haar hakken aangetrokken. ''Ja'' zegt Justin. En wie hebben we hier. ''O ik ben Patricia''. En hoe oud ben je patricia? Ze begint te stotteren.

''Ik eehh b-b-b-b-ben 14. ''Ooh oke'' zegt Christian en krijgt de slappelach. ''Wat is er zo grappig?'' vraagt Patricia. Ik ben altijd zo zenuwachtig als ik een mooi meisje zie... Patricia wordt helemaal rood. Justin en Selena kwamen eraan. Ze hadden betaald. ''Gaan jullie nog mee?'' Ze zeiden niks maar hun ogen zeiden genoeg....

''Laat ze maar even'' zegt Selena en ze lacht. Justin en Selena lopen hand in hand de winkel uit met het paarse jurkje en de hakken. In de winkel staan Paricia en Christian nog steeds tegen over elkaar in elkaars ogen te kijken. ''Oo'' zegt Patricia dus je vind me leuk...Ik jou ook wel. ''Kom we gaan naar Justin en Selena zegt Christian'' Ze staan voor een sieraden en zonnenbrillen winkel. Ze gaan naar binnen. Dit is Justin zijn lievelings winkel. Omdat er een muur hangt vol de nieuwste zonnenbrillen. Hij rent als een kleuter door de winkel. De meiden kijken Christian raar aan. '' Wat heeft hij nou?'' vragen ze tegelijk.

Christian begint te lachen. Ja Justin heeft nogal een zonnenbrillen verslaving. Ow de meiden beginnen te lachen. Selena? Staat deze zonnenbril goed? Justin staat met een Zonnenbril op met een witte rand. ''Uhh sexy'' zegt Selena. Justin kijk in de spiegel naar zijn bril en doet zijn hairflip. ''Oehh sexy hoor'' zegt Selena en pakt precies dezelfde zonnenbril en kijkt in de spiegel ze pakt haar mobiel en maakt een paar foto's. Deze gaat op me achtergrond van me telefoon. ''Ik zet hem niet op twitter want dan zeggen allemaal mensen dat ik lieg....''

Jaa dat snap ik maar dat boeit ons niet...toch? En morgen moet mijn arm uit het gips in het verband...Ja gelluk wel alleendie mitella is nog wel vervelend zegt Justin maar ik ben blij dat ik nog gewoon kan gitaar spelen.... Selena en Justin besloten de zonnenbrillen te kopen. Na 10 minuten wachten komen Christian en Patricia handi n hand naar buiten. Justin fluit tussen zijn tanden. Zo zo waarom hand in hand zei Selena scheinheilig. Dat weetje wel zei patricia met een rood gezicht.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen