Foto bij 27.

Na veel gezeur, gezeik en gedoe heb ik dan eindelijk alle hoofdstukken er weer op :').


27.

Om 4 uur gaan Ang en ik samen naar mijn huis toe. “Lissa, jij hebt zo’n heerlijk huis” zegt ze als we samen in de tuin zitten met wat drinken. “Hmm, hoezo?” vraag ik. “Nou ja, jou huis heeft iets huiselijks. Ik weet niet, het is gewoon fijn om hier te zijn” zegt ze met een glimlach. “Nou dat is goed dan” zeg ik en lach. “Hoe denk jij dat het gesprek gaat” vraagt Ang me na een kleine stilte. Ik haal mijn schouders op. “Geen idee eerlijk gezegd, ze waren nogal kwaad weetje” “Liz, vind je het gek? Wat hij deed was niet goed hoor” Ik knik en nip van mijn glas terwijl Ang me lachend aankijkt. “Wat?” “Jij hebt een te groot hart voor deze wereld schat. Jij hebt liever dat ze hem niet ontslaan” zegt Ang. “Ja inderdaad, maar we zullen het wel horen” Ze knikt.

Rond 5 uur gaat de bel. Ik sta op, ga naar de voordeur en doe open. “Heey jongens” zeg ik als ik 4 lachende gezichten voor mijn neus zie staan. Ik krijg vier keer ‘Hoi’ terug en Bill geeft me een kus. “Alles goed?” vraagt hij. Ik knik en ga de jongens voor naar woonkamer. “Jeetje wat woon jij mooi” zegt Georg bewonderend. Ik glimlach en de jongens kijken even raar op als Ang de kamer in gelopen komt. “Hey hey” zegt ze en glimlach. “Jongens, dit is Ang maar dat wisten jullie al” zeg ik. Ze knikken en Ang kijkt me een beetje raar aan. “Oh, en we praten vanaf nu allemaal Engels want anders kan mijn vriendinnetje het niet volgen” zeg ik lachend en Ang geeft me een duwtje. “Kom jongens, we zaten lekker in de tuin” zeg ik en duw iedereen naar buiten. “Willen jullie wat drinken?” Meteen krijg ik 4 verschillende antwoorden en lachend loop ik weer terug naar binnen.

Uiteindelijk zitten we allemaal geparkeerd en geïnstalleerd in de tuin en nieuwsgierig kijk ik de jongens aan. “Wat?” vraagt Tom. “Nou vertel eens, hoe ging het?” vraag ik. “Nou uh, het ging goed” zegt Georg. “En?” vraag ik. “En, we hebben hem niet ontslagen” zegt Tom. Ik leun achterover tegen de rugleuning aan en kijk de jongens niet begrijpend aan. “Jongens wat is er?” “Niks” zegt Bill en ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. “Het ging verder goed hoor Liz, maak je geen zorgen” Ik knik langzaam en besluit het hier maar bij te laten. “Ze jongens, wanneer gaan jullie eigenlijk weer terug naar Duitsland?” vraagt Ang en ik schrik een beetje. “Shit, ze gaan natuurlijk weer terug” denk ik. “We zijn hier nog een paar weken” zegt Bill en kijkt me even aan, “Daarna vliegen we terug” Angelica knikt.

De verdere middag kletsen we wat en ik besluit de jongens een rondleiding door mijn huis te geven. “En hier slaap ik” zeg ik als we mijn slaapkamer inlopen. Tom neemt meteen een snoekduik op mijn grote bed. “Tom! Die had ik opgemaakt!” zeg ik. Hij lacht. “Voor je eerste keer in je leven zeker? Jij maakt je bed nooit op” zegt Ang. “Sssht, Ang!” zeg ik lachend. Georg merkt mijn Macbook op en zegt: “Zo zo, doe maar duur” Ik grijns en haal mijn schouders op. Gustav is ondertussen mijn balkon op gelopen en bekijkt het uitzicht en Bill… Waar is Bill eigenlijk heen? “Bill…?” “Hier!” hoor ik hem zeggen. “God, je zal eens niet in mijn kledingkast staan” zeg ik terwijl ik mijn inloopkast inloop. Hij glimlacht terwijl hij tussen mijn T-shirts snuffelt. “Je hebt echt stapels shirts Liz” Ik haal mijn schouders op, ga naast hem staan en bekijk de 3 stapels T-shirts. “Je kan nooit T-shirts te veel hebben Bill” zeg ik. Hij lacht en slaat uit het niks zijn armen om me heen en drukt me tegen zich aan. Ik lach en sla mijn armen om hem heen. “Wat is er schat?” mompel ik. “Ik heb je gemist” Ik glimlach en druk een kus in zijn hals.

Reageer (1)

  • Beely

    hahahaxD een droom huisxD Snel verder (A)!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen