Foto bij Feli

Zo ziet Feli er uit
grtjs x

Feli pov:

Ik ben de eerste op school en geloof me dat was niet de bedoeling. Nee mijn o zo lieve broertje had mijn wekker een uur doorgedraaid waardoor ik inplaats van 20 minuten te laat ben. eigenlijk meer dan een half uur te vroeg ben. En alsof dat nog niet erg genoeg is mag ik ook nog eens de nieuwe rondleiden.

Ik wist toen de directeur op me afkwam dat ik weer het één of andere mag nee moet regelen. Met zinnen als jij kent de hele school dus zal je onmiddellijk wel zien wie de nieuwe is. Oh ja hij heet Tom en zit bij jou in klas. Ik vertrouw er op dat je hem de hele school toont. O en zou je hem ook even kunnen mededelen dat hij na het laatste uur even naar mijn bureau komt. Ik zou hem graag zelf verwelkomen maar ik heb een vergadering ik vertouw dan ook dat jij hem wegwijs maakt. Nog voor ik er iets tussen kan brengen is hij al weg.

Even later zie ik inderdaad een nieuwe jongen. Niet dat je er echt naast kan kijken met zijn XXXL kleren en zijn pet op. Op het eerste gezicht lijkt hij wel mee te vallen. Iets vrolijker loop ik naar hem.

Jij moet Tom zijn ik ben Feli en ik moet je vandaag wegwijs maken in school. We zitten ook samen in de klas ratel ik achter elkaar. Ik zie hoe Tom begint te lachen. Ja ik ben inderdaad Tom , Blij dat iemand me wegwijs zal maken . alhoewel ik normaal toch altijd te laat kom.
Zou ik even mogen weten hoe het komt dat je plots van school bent verandert.
Tuurlijk, Goed om eerlijk te zijn de leerkrachten komen meestal niet zo goed met mij overeen en omgekeerd.
Dit is dan ook al de 5 de school in 2 jaar tijd.
Van mijn slechte humeur van even geleden is niets meer te merken. Ik heb zo een voorgevoel dat ik nog veel fun ga beleven met Tom. Als je me dit een kwartier geleden verteld had dan had ik je hoogstwaarschijnlijk gek verklaard.

Reageer (2)

  • agent327

    oei tom's eerste vriend op school nog voor dat de school is begonnen :)
    nu maar hopen dat dat niet een pester van bill is(A)
    snel verder
    Xx

    1 decennium geleden
  • EwigLiebe

    verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen